2777
2789
عنوان

انحراف مچ پای بچه

237 بازدید | 12 پست

دوستان دخترم یکم پاهاشو سمت داخل  میذاره الان ۵ سالشه یکبار دکتر بردم گفت تا ۷ سالگی درست میشه ولی انگار بدتر شده 

خیلی خیلی حالم بده کسی بود تجربه داشته میشه بگین 

و حس میکنم قوزک پاش بیرون زده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی یکی از آشناهامون ۳ سالشه...اونم میگفت مچ پاشو خوب نمیذاشت...برده بود یه جا تهران براش کفی طبی درست کرده بودن....نمی دونم استفاده کرد یا نه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

حل شد مشکلش؟

خیلی وقت نیست که گرفته...نمی دونم راستش استفاده کرد یا نه...ولی به نظرم تاثیر داره...چون وضعیت پارو درست میکنه و چون هنوز بچه هستن،زودتر خوب میشن.نگران نباش

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲