ی بینی گوشتی استخونیه ک زیاد بزرگ نیس ولی نوک گوشتی گرد وضخیمی داره ک خیلی توچشمه پره ها نسبتا عقب تر وکوچیکترن حالا صاحبش میخاد نوکش گرد بچگونه سربالا بشه کوچیک هم بشه سوراخا متقارن وکوچیک از روبرو دیده نشن پل بینی صاف وتراشیده ب نیاز لازم وچند میلی متر خیلی طبیعی وریز عقب بره ک چشما درشت تر دیده شن وطوری عمل شه انگار خود دماغ ادمه پیش از سربالا نشه کاملا مناسب ودقیق بااجزای صورت خیلی طبیعی باشه نتیجه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حاجی اصن من دنبال دعوا نیستم یارو میگه من آشنا دارم ابلاغیه میاد در خونت و فلان درحالیکه شروع کننده ...
عزیزم برو حضوری شکایت کن ازش تو سایت فتا روندش کندتره معمولا اشنا داشتنش جلو روند قانونی هم نمیگیره وازاین حرفش وتوهیناش وتهدید هایی ک میکنه مدرک داشته باش ودیگ باهاش چت نکن حتی نگو شکایتم کردم بگو اول خودش شروع کرده وکلی توهین کرده بهم و.. خودت رو تبرعه کن ب هرحال