2777
2789
عنوان

پول خرج میکنم عذاب وجدان میگیرم

192 بازدید | 9 پست

خیلی ناراحتم

دست خودم نیست

واسه بچم لباس میخرم خوشحال ترینم، همین امروز بردم ۲ دست گرفتم براش

واسه خونه خرج کنم خوشحالم، این ماه حدود ۷ میلیون درآمد داشتم ک همشو با اختیار خودم خرج خورد و خوراک خونه کردم هیچی برنداشتم واسه خودم،  اصلا ام عذاب وجدان نداشتم 

ولی وقتی قراره ی پولی واسه خودم خرج کنم عذاب وجدان میگیرم، احساس میکنم واجب نیست 

اینم بگم وضعیت مالی اونقدرام اوکی نیست، جوری نیست بگم خیلی پولداریم و فلان، همین چالش‌های گرونی و اینارو داریم مام

از دسته خودم ناراحتم. قراره برم لباس بخرم، هرکی بود خوشحال بود، من امشب همش یجوری بودم، تو خودم گشتم دیدم علت ناراحتیم خرید فرداس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط کودکیتون چه طور بود؟

پدر و مادرتون چه طور با هزینه های شما برخورد می کردن؟

در کل جو کودکیتون چه طور بود؟ بهتون احساس گناه و بی ارزشی داده می شد یا نه مورد حمایت و محبت بی قید و شرط والدین بودید؟

شرایط کودکیتون چه طور بود؟پدر و مادرتون چه طور با هزینه های شما برخورد می کردن؟در کل جو کودکیتون چه ...

والا بچگی از هرچی ک میخواستم چنتا چنتا داشتم، هرچیزی ک میخواستم برام فراهم بود، اصلا نمیدونستم طلا چیه، نمیدونستم گرونی چیه، وقتی ازدواج کردم حتی نمیدونستم برنج کیسه ای چقده،  نمیدونستم مرغ کیلویی چنده، گوشت کیلویی چنده

همیشه همه چیز فراهم بود بدون اینکه در مورد قیمتش یا گرونیش حرفی زده بشه

از وقتی ازدواج کردم اینقد افتادم تو قسط و قرض و بدهی ک واقعا افسردگی گرفتم، بعضی وقتا فک میکنم اگه ب عقب برگردم تنها معیارم واسه ازدواج پوله