2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض دادم قهر کرده تازه

235 بازدید | 12 پست

وقتی که طلا ارزون بود گرمی یک و خورده ای بود کلا ده گرم طلا داشتم،نصفشو شوهرم خریده بود نصفشو خودم با حقوقم،دادم بهش به عنوان قرض،گفت ماهی دو و نیم میدم بهت به عنوان پول طلاهات،اون ماهی دو و نیم خرج لباسم،گاهی خورد و خوراک برای رژیممه،به نوعی خرجی منو به عنوان قرض پس دادن در نظر گرفته بهش میگم خب من طلاهم نمیدادم تو باز باید پول لباس و اینا میدادی دیگه بهم،پس طلاهام سوخت شد.

حالا دوباره قبل گرونی دلار گوشیمو ۶۰ میلیون فروختم دادم بهش،گفت عید میخرم برات که زد گرون شد،الان کلا ۵۰ میلیون داده بهم در صورتی که گوشی که فروختم شده ۹۰ میلیون.

سر اینم خیلی حرص خوردم و بحث کردم بهش میگم مگه مقصر منم که گرون شده،حالا دیشب گفتم جهنم گوشی نخواستم از چشمم افتاد یه سامسونگ در حد ۲۰ تومن میخرم گفت باشه بخر با بقیه پول بریم مسافرت منم دیگه دیوانه شدم گفتم به خاطر ضرری که بهم زدی نمیتونم بخرم راضی شدم یه گوشی ارزون قیمت بخرم بقیه پولو میخوام بدم یه حلقه واسه خودم بخرم.

اونم گفت اصلا گوشی نمیخرم کل پولو برمیدارم میریم سفر عید خواستی بیا،دیگه دعوامون شد خوابید صبح بدون سلام و خدافظ رفت سرکار گوشیشم زده حالت پرواز.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشیدن بیزار میکنه اصلا به اجبار نمونید زندگی و جاهایی که دوست ندارین بمونین رها باشین نفس بکشین تصمیم به هدف رهایی گرفتین اصلا معطل نکنیداجرا بزارین قدم بردارین محکم ومطمعن باشین بهترین روزها وخوب هم هست ولی نمانید اگه دوست ندارین جداشین رهاشین به خدا اعتماد کن آسمون آبی زیبا به هیچکس متعلق نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.