2777
2789

فکر میکنی خدا از این کارات میگذره ?😭 گریه های هرشب من تو پدری یا حیوون اخه اشغال تو هیچوقت واسه ی من پدری نکردی دیگه حتی بمیری هم برام مهم نیست فقط یه انگل از جامعه کم میشه کارایی که تو با من کردی یزید با حسین و یارانش نکرد بخدا تاوان میدی تاوان هر لحظه اه کشیدنم حتی یه شب بدون گریه هم نداشتم به لطف تو 

امیدوارم به ارامش برسی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی 🥲

برا ارامش خودت صدتو بزار تا بتونی مستقل شی

میدونم راهکار کلیشه اییه ولی همینه دیگه سیسی تو میتونی💞

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

منم عصبانیت بابام یادم هست حتی روم دست بلند کرد وقتی همسنت بودم اما هیچ وقت ازش متنفرنشدم.پدرها اکثرشون همینن در آن واحد اینطور عصبی میشن بخاطر روزای خوبی که به عنوان پدر برام زحمت کشید گذشتم ازش

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم