2777
2789

اگ روز باشه کار واجب باشه خودش نتونه بیاد میزاره ولی شب ابداااا حتی غروب هم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

وای دقیقا من پارسال این تاپیکوزدم که شوهرم تنهایی نمیزاره تاسرکوچه هم برم ولی گذشت زمان همه چیو درست کرد مخصوصا که رفتم دانشگاه خیلی مستقل شدم الان دیگه کاری نداره خداروشکر

خدایامرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یه خانومیو میشناسم نوه داره ها ولی شوهرش نمیزاره تنهابره بیرون😂

🤔🤔😊😊

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
اذربایجان غربی البته خیلی حرف در میارن خونواده شوهرم برای بستن دهنشون 

عزیزم منم ارومیه ایم.ربطی به شهر و استان نداره .من اصلا شوهرم نمی دونه کجا می رم و میام. تو که میگی آذربایجان غربی همه فکر میکنن مردای آذری همشون اینجورین و تو ذهنشان بد میده این استانمون.شوهر من و هرکس اطرافم دیدم اینجورین .راحت و آزاد

استارتر یه نصیحت خواهرانع که صددرصد جواب میده برای منم جواب داد خیلییییی بیخیال باش نسبت به این موضوع اصلاااایه وقت بهش نگی که دوست داری تنهایی بیرون بریاااا اصلانگو و برات مهم نباشه خودتو بزن به اون راه حتی تاجایی که آشغالاهم شب نزاربیرون حتماهم یه کلاسی دانشگاهی باشگاهی جایی اسم بنویس که عادی شه براش رفت و آمدت 

خدایامرسی
وا چه غلطا  به اون چه که نذاره برم منکه میرم احتیاج به اجازه کسی ندارم

😂😂خوشم میاد از حرف زدنت

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
عزیزم منم ارومیه ایم.ربطی به شهر و استان نداره .من اصلا شوهرم نمی دونه کجا می رم و میام. تو که میگی ...

اتفاقا ترکا برخلاف اینکه میگن خیلی سخت گیرن نیستن ماکه کلا خانوادگی آزادن زنداداشام و فامیلامون 

این همه آدم تو دنیا بود چرا من