2777
2789
آره یه خانومیو میشناسم نوه داره ها ولی شوهرش نمیزاره تنهابره بیرون😂

😂 بابای منم عجیب اصرار داشت که مامانم هرجا میخواد بره ولی قبل از اذان شب حتما خونه باشه و اصلنم کوتاه نیومد هرگز! ماها هم که بزرگ شدیم و اجازه پیدا کردیم تنها یا بادوست و آشنا بریم بیرون همین قانون بود! فقط با زن داداشم میتونستم تا هروقت که خواستم بیرون بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر یه نصیحت خواهرانع که صددرصد جواب میده برای منم جواب داد خیلییییی بیخیال باش نسبت به این موضو ...

نه اصلا گیر نمیدم فک دیگ بکنه ک چرا درگیرم تنها برم بیرون راس میگی

ماتوشهری که زندگی میکنیم فامیلی نداریم واس همین اوایل دوس نداشت تنهایی برم جایی باهم میرفتیم ولی الان مشکلی نداره هرجابرم آزادم.

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

منم حتما یکی باید باهام باشه.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
استارتر یه نصیحت خواهرانع که صددرصد جواب میده برای منم جواب داد خیلییییی بیخیال باش نسبت به این موضو ...

دقیقا منم میخواستم بگم منم اوایل دخترمو ک میبردم مدرسه همش میدید تیپ میزنمو و...گیرمیدادک خودم  میبرم مدرسه جبهه میگرفتم ک چرا انقدرگیر میدی بعدش گفتم خودت ببر بیار دیگه باهام کاری نداره

این همه آدم تو دنیا بود چرا من  
مگه دروغ میگم؟😂 از الانم شرط کردم با شوهرم هر وقت با دوستام برنانه دورهمی بیرون داشته باشم باید بچه ...

آورین برنامت خوبه😊

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
من همه جا میرم تنها مشکلی نیست اما خونمون کنار دریاست اما نمیذاره تنها برم ساحل خیلی دوس دارم برم فق ...

من اگه جای شما باشم اصلا خونه نمی مونم عاشق دريام 😍😍

از آخرین باری که عاشق شده ام دیگر نمرده ام 😜