2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بنظرمن تنهایی بیرون رفتن نمیچسبه. یه خواهری دوستی همراه باشه بیشترخوش میگذره

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

تنها که خوبه خودش نباشه چی بشه بذاره برم بیرون سرکار رفتنمم هی نق میزنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
البته دور از جون خانومای جمع و شوهراشون, مردایی که مورد دارن این حرفو زیاد می زنند.  و باز هم ...

نه بابا اینطورام نیست دیگه بدبین نباشید

من الان بیشتر از این هنگم که اکثریت شوهراشون میگن اجازه نمیدن تنها بیرون برن 😱 این بیشتر واسم غیرعادیه

ببين اول باشكاه اسم بنويس هر كلاسي سعي كن ساعت شروع باشكاه با ساعت رفتن شوهرت سر كار يكي باشه كه اون ببره خودت برگردي يكم كه عادت كرد يواش يواش صبحا برو مثلا بگو پد بهداشتيم تموم شد لازم داشتم يا گرسنم بود رفتم تخم مرغ پنيري چيزي خريدم يا يهو بكو نمك نداشتيم واسه غذا رفتم بخرم حتي اكر داري اينارو بهونه كن كه عادت كنه يكم بري بيرون الانم زمستونه هوا زود تاريك ميشه خب عصرا هم نري بيرون بهتره سنت كمه ولي يواش يواش تابستون درست ميشه عصرا به هواي پياده روي بكو دلم كرفته بود 

البته اينا همه زمان ميبره شايد تا يك سال ديكه طول بكشه اما عادتش نده به خونه نشيني جون عادت ميكنه روحيه ي خودتم داغون ميشه

نه بابا اینطورام نیست دیگه بدبین نباشید من الان بیشتر از این هنگم که همه شوهراشون میگن اجازه نمیدن ...

شوهرمن اولش اجازه نمیداد چون توشهر غریب بودیم وتنها.

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
شهر غریب و تنها خب فرق داره ادم خودشم جرات نداره تو شهر جدید و غریب تنها بیرون بره ولی تو شهر خودت ...

من تو شهر خودم فقط رفته بودم يه منطقه جديد بازم جرات نميكردم برم اما ديدم بد عادت ميشه ديكه زدم بيرون 

من تو شهر خودم فقط رفته بودم يه منطقه جديد بازم جرات نميكردم برم اما ديدم بد عادت ميشه ديكه زدم ...

شوهر درس مثل خمیره هرجور فرمش بدی همونجوری شکل میگیره. پس از اول بدعادتش نکنیم. 

منم همسرم دوس نداره تنها جایی برم میگه حتما ی نفر باهات باش 

باهم دوستان موافقم ک هرجور شوهرو عادت بدی همونجور میشه تجربش کردم واقعا.آخه شوهرم قبلا ک مشغله م کمتر بود و کلاس میتونستم برم اصلا گیر نمیداد همینکه بچه دور و برمونو گرفتو من سرم شلوغ شد گیر دادناش شروع شد 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
این مورد از نظر من مشکوکه😀

😅😅 والا من  كه بهش شك ندارم اخه مسافرتش تفريحي ميشد منو مامانم و دوستامون ميگفت حتما برو برات خوبه از طرفي خودشم نبود رفته بود مسافرت  كاري

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي