2777
2789

وقتی که طلا ارزون بود گرمی یک و خورده ای بود کلا ده گرم طلا داشتم،نصفشو شوهرم خریده بود نصفشو خودم با حقوقم،دادم بهش به عنوان قرض،گفت ماهی دو و نیم میدم بهت به عنوان پول طلاهات،اون ماهی دو و نیم خرج لباسم،گاهی خورد و خوراک برای رژیممه،به نوعی خرجی منو به عنوان قرض پس دادن در نظر گرفته بهش میگم خب من طلاهم نمیدادم تو باز باید پول لباس و اینا میدادی دیگه بهم،پس طلاهام سوخت شد.

حالا دوباره قبل گرونی دلار گوشیمو ۶۰ میلیون فروختم دادم بهش،گفت عید میخرم برات که زد گرون شد،الان کلا ۵۰ میلیون داده بهم در صورتی که گوشی که فروختم شده ۹۰ میلیون.

سر اینم خیلی حرص خوردم و بحث کردم بهش میگم مگه مقصر منم که گرون شده،حالا دیشب گفتم جهنم گوشی نخواستم از چشمم افتاد یه سامسونگ در حد ۲۰ تومن میخرم گفت باشه بخر با بقیه پول بریم مسافرت منم دیگه دیوانه شدم گفتم به خاطر ضرری که بهم زدی نمیتونم بخرم راضی شدم یه گوشی ارزون قیمت بخرم بقیه پولو میخوام بدم یه حلقه واسه خودم بخرم.

اونم گفت اصلا گوشی نمیخرم کل پولو برمیدارم میریم سفر عید خواستی بیا،دیگه دعوامون شد خوابید صبح بدون سلام و خدافظ رفت سرکار گوشیشم زده حالت پرواز.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکس نیست انگار همه مهمونی و عشق و حالن.

ببین عزیزم من خودم مجردم اما خب برادر منم همینجوری ازم قبلت پول میگرفت حتی وقتی دانشجو بودم و خودم از پدرم پول میگرفتم هی زنگ میزد انقدر بزن میزنم واست .بعد از اون دیگه پس اندازمو حتی به پدر و مادرمم نگفتم همین امسال اخرین بار پشت دستمو داغ کردم از پس اندازم بگم چون امسال داشتم با مامانم صحبت میکردم گفتم اره مامان پول دستت میاد سریع برو سکه پارسیان بخر نذار نقد دستت بمونه هم بی ارزش میشه هم خرج میشه منم همینکارو میکنم.

چشمت روز بد نبینه از فرداش همه با من یجوری شدن با اینکه من شاغلم خرج خودمو میدم تنها هم زندگی میکنم داداشم اینا به گوششون خورده بود میگفتن اره تو از بابا پول میگیری ک پس انداز کنی در صورتی ک حتی یارانمم دست بابامه و من هیچی ازش نمیگیرم یا حتی خود مامانم گاهی اوقات مثلا چیزی برام میفرستاد یه جور سنگینی شده بود نمیخواست بفرسته ک اره مثلا تو پولاتو‌پس انداز کنی من برات چیزی بفرستم

خلاصه از اون روز دیگه نگفتم پرس و جو هم میکنن میگم ن خرج خونه و لباس و اینا میشه چقدره ک پس انداز کنم اصلا 

شماهم نگو پس اندازتو بگی حتی مادرتم توقع داره ازت چ برسه شوهرت