2777
2789
عنوان

بخارشو هرکی داره لطفا بیاد

134 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میگم بخارشو معمولی برای فرش هم استفاده میشه؟ 

تمیزه تمیزه تمیز میکنه فرش رو؟ 

بعد خیس میمونه یا آب رو میکشه (اون مکش دار هارو میدونم منشورم این معمولی ها هستن) 

و سوال سوم اینکه توشون باید مواد شوینده بریزیم؟ 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر لکی رو تمیز نمیکه سطحی تمیز میکنه بیشتر برا دیوارا خوبه

ببخشید عزیزم یه قسمت فرشم کمی معذرت میخام ادرار ریخته سه بار با شوینده های مختلف شستم و خشکش کردم بوی بدش نمیره بنظرت با بخارشو میره؟ 

نه عزیزم الگی گول این بلاگر ها رو نخورید که کلی کلیپ میزارن و همه جا رو باهاش تمیز میکنن فرش رو فقط نم دار میکنه اولش آدم فک میکنه تمیز میشه لک و اینا از بین نمی‌بره بیشتر برا سرامیک و اینا خوبه مواد شوینده هم نمیشه بریزی داخلش خراب میشه

ببخشید عزیزم یه قسمت فرشم کمی معذرت میخام ادرار ریخته سه بار با شوینده های مختلف شستم و خشکش کردم بو ...

نه اگه قبلش شامپو فرش بکشی بعد بخارشور کمی تمیز میشه ولی کلا برا دیوارا کاراییش بیشتره

نه عزیزم الگی گول این بلاگر ها رو نخورید که کلی کلیپ میزارن و همه جا رو باهاش تمیز میکنن فرش رو فقط ...

عزیزم پس برا فرش و مبل بنظرت چی خوبه

نه اگه قبلش شامپو فرش بکشی بعد بخارشور کمی تمیز میشه ولی کلا برا دیوارا کاراییش بیشتره

بنظرتون برا فرش و مبل چی خوبه

ببخشید من جواب میدم نه نمیره بهتره بدین قالیشویی

ن خاهش میکنم عزیزم خوشحال میشم نظر میدین

یک ماهه خریدم فرشم رو😢😢

شاید بگم. کسی بیاد تو خونه اون قسمتش رو. بشوره