امروز خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم گفت بیاید باهم بریم ویلای ما شوهرمم قبول کرد منو شوهرمومادرشوهرمو خواهرشوهرمو شوهرش بودیم همه رفتیم داخل ویلا وسایلمونو بذاریم که یدفعه دیدم خواهرشوهرمو شوهرم نیستن قشنگ نیم ساعت طول کشیدبعد که اومدن خواهرشوهرم با خنده میگفت این..اسم شوهرمو آورد انقد شکلک درآورده نمیدونی مامان کلی عکس گرفتیم بیا ببین،الان من حق ندارم ناراحت بشم؟حالا نخواستم کوفت کسی کنم اصلا به روی خودم نیاوردم اما واقعا نمیفهمم یعنی چی؟بعد به شوهرم میگم چرا شکلک درآوردی موقع عکس میگه نه شکلک در نیاوردم میگم خواهرت میگه،میگه نه تو اشتباه شنیدی بازم چیزی نگفتم گفتم ولشکن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.
الانم نشسته مثلا میخواد منو محل نده من که اندازه عدسم برام مهم نیس کاراش ولی واقعا نمیفهمم چه دردی د ...
شوهرت به تو محل نمیده یا خواهرش ؟
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.