2777
2789
عنوان

بچه ها کسی ضد لک اکسیس وای استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟ تغذیه اتو درست کن اینم خیلی مهمه

دوران بلوغ اصلا جوش نزدم ی ساله درگیر شدم

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

دوران بلوغ اصلا جوش نزدم ی ساله درگیر شدم

نه ربطی به سنت نداره تو بلوغ نیستی که

پچ ضد جوشم خوبه کوزاکس و برندای دیگه دارن قیمتشم اونطوری بالا نیست

من میزدم جوشامو زود خوب میکرد

نه ربطی به سنت نداره تو بلوغ نیستی کهپچ ضد جوشم خوبه کوزاکس و برندای دیگه دارن قیمتشم اونطوری بالا ن ...

چرا ربط داره دکتر منم گفت تا سی سالگی طبیعیه

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

چرا ربط داره دکتر منم گفت تا سی سالگی طبیعیه

دو سه تا قبل پریود اره 

ولی صورت پر جوش باشه نه طبیعی نیستش

میتونه اکنه قارچی باشه که این درمانش سخت تره میتونه هورمونی باشه میتونه از خوب نشستن پوستو بستن منافذ باشه میتونه از تغذیه ناسالم و مشکلات گوارشی باشه

که باید درست تشخیص داده بشه و درست درمان بشه تا خوب بشن 

ولی جوش زدن بی دلیل نیست یعنی یه چیز بدنت بهم ریخته 

من خودم دکتر پوستی رفتم که فقط برداشت کلی چیز نوشت اونارم زدم فقط بریر پوستم اسیب دید 

تازگیا یه دکتر دیگه رفتم این خوبه چکاپ نوشته اول برام کلا هم دوتا ضدجوش نوشته یه شب درمیون بزنم

دو سه تا قبل پریود اره ولی صورت پر جوش باشه نه طبیعی نیستشمیتونه اکنه قارچی باشه که این درمانش سخت ت ...

ن آخه کل صورتم نیست .. ی مدت ی طرف صورتم بود بعد یک سال اونطرفم درگیر شده . اینطور نیست که پر پر بوده باشه برا همین دکتر گفت طبیعیه ولی ب مرور دیگه زیادی شدن جای همگی هم مونده

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺