2777
2789
عنوان

بچه ها کسی ضد لک اکسیس وای استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 36 پست
ن آخه کل صورتم نیست .. ی مدت ی طرف صورتم بود بعد یک سال اونطرفم درگیر شده . اینطور نیست که پر پر بود ...

ببین منم همینطوری بودم ازمایشمم اوکی بود ولی دکتر گفت هورمونیه

جوش روی گونه و چونه هورمونین بیشتر بعدم دست بزنی درد میکنه

دو سه تا موقع پریود بزنی فقط طبیعیه بیشتر از این نه

ببین منم همینطوری بودم ازمایشمم اوکی بود ولی دکتر گفت هورمونیهجوش روی گونه و چونه هورمونین بیشتر بعد ...

خب چیکار کردی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم همینطوری بودم ازمایشمم اوکی بود ولی دکتر گفت هورمونیهجوش روی گونه و چونه هورمونین بیشتر بعد ...

چی مصرف کردی بهتر شدن

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

چی مصرف کردی بهتر شدن

دکتر ازتینول لافارر داده بود 

با رتینول اینسفری و اسنس aha ایزنتری اینارو میزنم بعضی شبا کنارشم ضدافتابو بعضی وقتا هم هیچ اکتیوی نمیزنم که بریر پوستم اسیب نبینه

هر چی میدونم دربارهی محصولات اکسیس میگم ایشالا پولتون حروم نشه ....

اکسیس یه برند کره ایه کیفیتشم خوبه درباره ی محصولات دیگه ش هم میگم اما همه میخوان در مورد ضد لکش بدونن

اول اینکه این محصول بیشتر برای لک های جای جوش هست نه لک های هورمونی و یا ملاسما برای اون لک ها آلفا آربوتین یا ای سی ام استفاده کنید 

دوم اینکه اگر ابرسان ، مرطوب کننده و ضد افتاب استفاده نمیکنی و مشکل دهدراتگی داری و بخوای فقط از ضد لک اکسیس نتیجه بگیری باید بگم که اینطور نیست یا نتیجه نمیگیری و یا اینکه حداکثر نتیجه رو نمیگیری 

سوم اینکه باید حداقل یک تا دو دوره استفاده کنید اخه تو چند روز چه محصولی جواب میدهه که این بده 

چهارم : داخلش نیاسینامید داره پس زیاد استفاده کنی پوستت صدمه میبینه درست استفاده کنید و اینکه با اکتیو های پوستی خالص میتونه تداخل داشته باشه مثل رتینول ، سالیسیلیک و لایه بردار های شیمیایی . پس اگر رفتی خریدی طریقه مصرفش هم برس کامل 

پنجم : دومین محصول خوبی که داره و خیلی رضایت ازش بالا بوده من هر کسی و دیدم دور چشمش بوده که ضد تیرگی و ضد چروک هست . شوینده و تونرش هم راضی بودن و ضد جوش هستن . یه ضد افتاب مدل مینرال هم داره اونم کیفیتش خوبه 

(قسمت تگراری اگر خوندی قبلا نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم