2777
2789
عنوان

مارکوپولو📚📖📚

762 بازدید | 9 پست

سلاااام بچه ها شبتون بخیررر 😅

ممنون میشم بهم کمک کنید تصمیم درستی بگیرم ...

❌️*برای جمع بندی کنکور*❌️ 

شمایی که تجربه دارید یا حتی کنکوری هستین از از مارکوپولو ماز استفاده کردین ؟ یا کنکوریوم هم تعریفش رو شنیدم که برای مهروماه هست...

اگر استفاده کردین میشه بگید خوب بود یا نه ؟ 

راستی رشته ام انسانی هست☺️

.

.

.

پیشاپیش ممنوووون🌸✨️

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

سلام میشه بگی عربی رو چجو بخونم ک ۵۰ درصد بزنم

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

سلام میشه بگی عربی رو چجو بخونم ک ۵۰ درصد بزنم

فیلم های استاد فلاح ببین 

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نمیدونه ؟؟؟

برای کتاب های ازمون جامع محور پیشنهادم کنکوریومه

من خودم مارکوپولو گرفتم و بدنبود ولی به نظرم کنکوریوم بهتره و ماز الکی تبلیغ مارکوپولو رومیکنه البته اگر مارکوپولو دارین همون خوبه استفاده کنین

"👩🏻‍⚕️📚☕"

برای کتاب های ازمون جامع محور پیشنهادم کنکوریومهمن خودم مارکوپولو گرفتم و بدنبود ولی به نظرم کنکوریو ...

مرسی بالاخره یکی جواب داد🙏🏻🥰🥰

پاسخنامه داشت مارکوپولو؟ شنیدم فیلم استاد ها هم تو سایتش میشه استفاده کرد?

مرسی بالاخره یکی جواب داد🙏🏻🥰🥰پاسخنامه داشت مارکوپولو؟ شنیدم فیلم استاد ها هم تو سایتش میشه استفا ...

خواهش میکنم🤍

پاسخنامه مارکوپولو درسته توضیحات خوبی داره ولی پاسخنامه کنکوریوم جدید واقعا بهتر توضیح داده به نظرم و چون چاپیه انتخاب بهتریه مارکوپولو نه تنها پاسخنامه اش چاپ‌ نمیشه بلکه حتی روش نمیشه نوشت و اپلیکشین اش روون نیست به علاوه اینکه کنکوریوم تحلیل ویدیویی برای سوالات داره اما‌ مارکوپولو فقط برای بعضی ازمونها تحلیل داره درکل هردوتا واقعا خوبن ولی بین این دوتا کنکوریوم بهتره به نظرم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

خواهش میکنم🤍پاسخنامه مارکوپولو درسته توضیحات خوبی داره ولی پاسخنامه کنکوریوم جدید واقعا بهتر توضیح ...

آهان مرسی عزیزم . توضیحاتتون کامل بود 🙏🏻🥰

درست میگید پاسخنامه فیزیکی باشه خیلی بهتره