2777
2789
عنوان

طلاق بیاین لطفا

203 بازدید | 23 پست

بنظرتون طلاق بخاطر بچه مامانی بودن طرف منصفانه است دیگه نمیکشم نمیتونم اونم دیگه منو نمیخواد چیکار کنم موندم امشب قراره عموی من بیادو کلی حرف بزنیم خونمون قراره برم خونه بابام برا طلاق و شوهرم به عموم گفته بیا ببرش 

اره چندسالتونه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه ۱۸

اون چی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

۲۳سال

خودتو راحت کن تا گوساله گاو شود دل صاحبش اب شود

🙂💔خسته شدم دیگه

مثلا چیکارا میکنه؟

سربازی رفته

کار و خونه داره

مثلا چیکارا میکنه؟سربازی رفتهکار و خونه داره

سربازی رفته خونه داره ماشین داره اما همه چیزو به مامانش میگه چند وقت پیش هم پیامای رل قبلیشو دیدم رو گوشیش کلی دعوا کردم که چرا هنوز حذف نکردی بعد پیام دادم دختره دختره گفت با هم س.ک.س از پشت هم داشتن حتی خاستگاری هم رفتن و بابای دختره نداشته حتی گفت کلی یادگاری داره که راست می‌گفت شوهرم هنوز داشت اونا رو منم به شوهرم گفتم زمان می‌خوام کارتو فراموش کنم بهش برخورد