سربازی رفته خونه داره ماشین داره اما همه چیزو به مامانش میگه چند وقت پیش هم پیامای رل قبلیشو دیدم رو ...
خب دیگه چی
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین الان پاشو کرده تو یه کفش که تو غلط کردی پیام دادی به اونو رابطشو انکار میکنه منم گفتم درک گفت ...
خب اینش بده واقعا
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
خودت خاستی تو این سن ازدواج کنی یا اجباری بود شهرستانی؟
اشکال نداره کاریه ک شده فقط دلیلای خوبی برا طلاق جم کن ک خانوادت پشتت باشن
نترس اجازه نده از ترست ازت سواستفاده یا بدرفتاری بشه