2777
2789
عنوان

طلاق بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
سربازی رفته خونه داره ماشین داره اما همه چیزو به مامانش میگه چند وقت پیش هم پیامای رل قبلیشو دیدم رو ...

خب دیگه چی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان پاشو کرده تو یه کفش که تو غلط کردی پیام دادی به اونو رابطشو انکار می‌کنه منم گفتم درک گفت ...

خب اینش بده واقعا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کاش بمیرم راحت شم

چرا بمیری طلاق و مشاوره رو برا این موقع ها گذاشتن 

خودت خاستی تو این سن ازدواج کنی یا اجباری بود شهرستانی؟

خودم خواستم با هم در ارتباط بودیم

اشکال نداره کاریه ک شده فقط دلیلای خوبی برا طلاق جم کن ک خانوادت پشتت باشن

از آبرو ریزی میترسم

نترس اجازه نده از ترست ازت سواستفاده یا بدرفتاری  بشه