2777
2789
عنوان

بچه هاتون تا چه حد شیطونن

239 بازدید | 33 پست

سلام میخوام ببینم همه پسر بچه ها اینطوری آن یا فقط بچه من روزگارم سیاه کرده چهارساله دیگ داره میشه ۵ ساله حتی لقمه اش رو هم من باید بدم دستش 

یه نه بگم گریه میکنه همه چیو میزنه پرت میکنه  گازم میگیره 

یه کلیپ خارجی دیدم دختر بچه مامانش گفته بود نه کل فروشگاه بهم ریخت پسر منم دقیقا همینه تو بازار چیزی نخرم گریه ک میکنه هیچ برم مغازه ای جایی سعی میکنه همه چیزو خراب کنه🥲 دوبار تحمل میکنم سه بار دفعه چهارمی دیگ میزنمش اعصابم نمیکشه🥲

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمه شیطونی خودشو دارم منم زیاد اعصابم بابچهانمیکشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

پسر من که دیروز آبروم رو تو خیابون برد. دیگه انقد ناراحت شدم گریه کردم فقط کشیدم بردمش خونه

صدبار آبرومو برده 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه خواهر بعضیا شانس دارن بچه هاشون خوبن، من همیشه با گریه و سردرد برمیگردم خونه

منم همیشه با اعصاب خوردی بر میگردم خونه 

یعنی همه نگاهم میکردن. شالم کج و کوله. چنگم مینداخت. موهامو میکشید. فقط دلم خواست زار بزنم و خودمو ب ...

منم دوبار اینجوری شدم 

یبار ک کیک تولد دستم بود نمیتونستم بگیرم بعلم خوابیده بود کف خیابون 

ماشین شارژی میخواست 

یبارم سر یه سنگ ک افتاد کف سوپری و پیدا نشد تو خیابون جیع میزد میگرفتم بعلم لگد میزد شالم میکشید

یعنی همه نگاهم میکردن. شالم کج و کوله. چنگم مینداخت. موهامو میکشید. فقط دلم خواست زار بزنم و خودمو ب ...

فقط اون لحظه ک‌مجبوری جلو بقیه خودتو کنترل کنی و با لبخند بگی پسرم‌نکن مامان ولی از درون‌میخوای بزنی تو کلش😂😂

پسر منم شیطونه و چارسالونیمشه شیطنتش خیلی زیاااده و اروم و قرار نداره😂منتها مغازه ای جایی میریم چیز ...

من با شیطنت کاری ندارم بزنه امه چیو بهم بریزه 

فقط پرت نکنه گازم نگیره همین الان سر اینک گفتم خرستو برو خودت بردار یاد بگیر دستم رو گاز گرفت