2777
2789
عنوان

چرا روزگار انقد بده

81 بازدید | 13 پست

واقعا دلم از همه چیز گرفته چرا دنیا انقد بد شده دیگه خسته شدم کاش میشد خودمو بکشم 😭همه چی خلاصه شده تو نداری خانوادم دیگه واسم هیچی نمیکنن چون من عقد کردم نه لباس جدیدی نه پول درست حسابی ماهی پونصد بهم میدن میگن همینه که هست نداریم اون پونصد و نمیدونم چی کنم ففط واسه کرایه امو پد بهداشتیمه جلوی خانواده شوهرم خجالت میکشم از این که بعد یه سال یه لباس جدید حتی ندارم بپوشم 🙃قشنگ ریخت و پاش خودشونو دارن هرماه غیر ممکنه مامانم یه چیز جدید واسه خودش نخره‌ ولی به من که میرسه میگن نداریم خدا کنه با یه مرگ راحت بمیرم به هر دری میزنم نمیشه دنبال هرچی میرم واسم هیچ میشه میدونم فردا بهم میگن خانوادت برات هیچی نکردن یه لباسیم نداشتی بپوشی حتی تو این مدت دوتا لباس خریدم خودم بودم الکی گفتم خانوادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرنگ باش .

یه نفر رفته بود از یه خانواده خیلی فقیر دختر گرفته بود . به خیال خام خودشون  سوارش بشن . الان دختره اومده میگه  من فلان شلوار خونه بابام میپوشیدم . من بهمان غذا رو میخوردم . با اینکه   اصلا نه لباسی دیده بود نه اون غذاها رو خورده بود.خانواده شوهر هم هر چی میگفتن فقیرید میگه از شماها پولدارتر بودم خونه پدرم و.... 

زرنگ باش نزار سوارت بشن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو چرا پیش خونواده شوهرت خجالت بکشی؟ شوهرت باید خجالت بکشه ینی یه دست لباس واست خرج نمیکنه؟؟؟؟

خوب همون مشکل اینه هرچی تنمه شوهرم خریده واقعا سخته برام الان خواهر شوهرم هرماه از سرتا پاشو جدید میکنن 

زرنگ باش .یه نفر رفته بود از یه خانواده خیلی فقیر دختر گرفته بود . به خیال خام خودشون سوارش بشن . ا ...

من عرضه این کارا رو ندارم اگه داشتم از خانواده خودم میگرفتم که الان بابام دوتا حقوق داره ولی مامانم واسه من خرج نمیکنه