2777
2789
عنوان

از دروغ‌های شوهرم خسته شدم دیگه

276 بازدید | 13 پست

واسه برادرش رفتند خاستگاری یه دختر ۲۰ ساله. برادر شوهرم متولد ۷۲، یعنی الان ۳۲ سالشه. 

من به سن و سالشون کاری ندارم ولی الان دروغ های شوهرم. 

برادرهای دختره خارج از کشورند. شوهر من الکی به من میگه دولتاشون آمریکا هستند. حالا برادراش سرباز فراری بودند دوتایی ترکیه زندگی می‌کنند. من نمی‌دونم چت دروغین واسه بزرگ کردن خانواده دختره میگند.

بعد پدر و مادرش بازنشسته اند. گویا آموزشگاه فنی دارند. شوهر من به دروغ میگه آموزشگاه زبان دارند و پدرش دکتره. 

خب آخه من نمی‌دونم چه دروغیه اینا در میارند. اگه از سطحشون رضایت ندارید بگید. 

منم واسه اینکه حرصش دربیارم گفتم تو این دوره زمونه کسی چشم بسته با یک جلسه خاستگاری و یک جلسه بیرون رفتن دختر ۲۰ سالش نمیده به مرد ۳۲ ساله. 

واقعا نمی‌دونم هدفشون چیه. میخاند بگند عروس بعدی کنی از اولی نداره یا که چی!!! از الان نیمده مردم چه شانسی دارند کلی واسشون دروغ میگند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازین دروغا منم شنیدم راجب ی عروس که جدیدا مجلسش بود وقتی اونجا اقوامش و خانواده اش رو دیدم فهمیدم خیلی لول پایین و همه حرفا دروغ بوده

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

مثل خانواده شوهر من همش دروغ میگفتند الان دیگه میخوام جدا بشم نه به خاطر این موضوع مشکلات زیاد داریم چند روزه نیست روحم آروم شده نمی فهمم چرا بعضی ها دروغ میگن که طلاق بد هست

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو چه حوصله‌ای داری رفتی آمار طرفو درآوردی تا اونجا که ببینی تحصیلات پدرش چیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اینایی که دروغ میبافن بعدش گندش در میاد، جاری منو چقد تعریف میدادن، چقد خانواده سطح بالایی هستن و گفتن جهاز همه چی با خودمونه و هیچی نمیخوایم و... دو بار خونشون رفتیم سطحشون گفتن نداره، جهازم هیچی نیاورد چهار تا دونه قابلمع فقط تازه گفت وام ازدواجو خودم کار میکنم قسطشو میدم بابام نمیتونه، گرفت جای بدهی های قبلیش داد خودشم بیکار نشسته تو خونه. البته اینا به من ربط نداره این که برادرشوهرم خل و چله و خرجشو شوهرم میده به من مربوطه تا ابد راضی نیستم

خدا کنه اینجور دروغها راجع به خودشون به دختره نگن .

والا به من تقریبا گفتند. 

اتفاقا برادرشوهر کار خاصی انجام نمیده. یعنی درآمدش صفره. فقط پدر شوهرم خونش فروخت داد که یه آپارتمان ۵ طبقه بسازیم. الان به خانواده دختره گفتند که بساز بفروشه😂😂

والا به من تقریبا گفتند. اتفاقا برادرشوهر کار خاصی انجام نمیده. یعنی درآمدش صفره. فقط پدر شوهرم خونش ...

اگر دختره قبول کنه خدا به فریادش برسه . هرگز روی خوش از زندگی نخواهد دید . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اینایی که دروغ میبافن بعدش گندش در میاد، جاری منو چقد تعریف میدادن، چقد خانواده سطح بالایی هستن و گف ...

دقیقا همینطوره، به نظرم برای جبران سطح خانواده دختر میخاند که با دروغ اونها بالا ببرند. 

الان خرج برادر شوهر منو اون یکی برادرشوهرم میده. نمی‌دونم دقیقا این خانواده به چه امیدی میخاند دخترشون بدند به این. پسر خوبیه ولی همه چیز که خوبی نیست. باید از پس خودش بربیاد.