2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک😭

8390 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من یه هفته ای زیر دلم درد می گرفت رفتم دکتر گفت عفونته. 

قرص های خوراکی افلوکساسین و مترونیدازول و قرص واژینال کلوتریمازول ۱۰۰ بهم داده

لازم به ذکره که شوهرم این ماه دو بار دستش در رفته  

میترسم حامله باشم و این قرصا ضرر داشته باشه

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

چه کنم 

دارم دیوونه میشم  

دوره های پری ۲۵ روزه هستش

دو روز مونده تا پری

به نظرتون بیبی چک بزارم الان نشون میده آیا؟؟

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کن و اگه مثبت بود قرصارو نخور برو دکتر  

شش روز پیش گذاشتم منفی بود

می‌دونم زود تست گذاشتم

الان هم میترسم بزارم درست نشون نده

دو دلم

من واقعا نمیفهمم دستش در رفته یعنی چی. اصلا بارداری ناخواسته رو درک نمیکنم    

بچه اولم هم همینجوری شد  

عزيزم صبح ناشتابزارحتمانشون ميده من تودوتابارداريم قبل موعدپريود بيبي چك مثبت بود.ميتونم بپرسم روش ج ...

فردا صبح حتما می‌زارم

جلوگیری مون طبیعی

شوهرم ترسیده شده

یبار رفت داروخانه بگیره.دکتر بهش گفت این قرصا خیلی خطر داره و کیست ایجاد می‌کنه و .....

از اون وقت تا حالا قرص اورژانسی نگرفته

اگه باردارنبودي ياروشتو عوض كن ياقرص اورژانسي بگيرمن بارداري دومم بايه بار باردارشدم

راست میگی خداییش

خیلی بی خیالم

مشکلی برا بچه دار شدن ندارم

هرچی خدا بخواد

میترسم قرصا ضرر داشته باشه

تازه بچم یه سال و نه ماهشه