2777
2789
عنوان

خواهر شوهر فقط مامانم

376 بازدید | 27 پست

زن دایی جدیدمو‌ ندیدم کلی ازش تعریف کرد که خوشکله عکس فرستاد .اینو واقعا بدون اغراق می گم قیافه اش شبیه سر دسته خوارج داخل فیلم مختار بود با همون گیریم فقط حساب کنید زن شده 🤔منم چیزی نگفتم .همه اش می گفت چشاش درشته خیلی خوشکله .جلو خودشم بهش میگه زن داداش خوشکلم( از پشت تلفن شنیدم گفت )🤔

بعد خواهر شوهر ای من مدام ایراد هم می‌گیرن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بخاطر همین زبونته این خواهرشوهرا گیرت افتادن😂

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

مامان منم به هرچی عنتره میگ خوشگل خانوم به منو خواهرام میگ ریغوهای زردمبو 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

سردسته خوارج آخه 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

جدی همه اش حس کردم یه جایی دیدمش یادم نبود تا امروز یه سکانس از مختار دیدم عکسش گذاشتم پیش هم گفتم ا....اینا که یکی هستن انگار خواهر دوقلوش

😂نه من زبون ندارم اینجا می گم .اینا فقط تفکراتمه جرأت گفتنش که ندارم 😂

شاید بنده خدا بدعکسه😄، زن داداش منم عکس قبل عملشو دیده بودم نپسندیدم. از نزدیک دافه. بینی عمل، مژه و ناخن کاشت، موها کراتین، هر سری یه لباس جدید و به روز…

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
مامان من هم تا یکی وارد خانواده میشه کلی ازش تعریف میکنه ولی معمولا آخرش پایان خوش نداره 😂

به مامانتون بگو از کسی تعریف نکنن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید بنده خدا بدعکسه😄، زن داداش منم عکس قبل عملشو دیده بودم نپسندیدم. از نزدیک دافه. بینی عمل، مژه ...

نه کلا سن بالا و بدون آرایش و ساده است .البته داییم‌ هم خودش سن بالاست .این خانومه هم سختی زیاد کشیده شکسته شده از چهره اش معلومه .ولی اون که مادرم تعریف می کرد من تصورم یه چی دیگه بود