2777
2789

پریروز بود همینجا هم تاپیک گذاشتم ک خیییلی حالم بده و از دردهای شدیدی ک دارم ارزوم بود یکی بود میومد کمکم دوست ندذشتم به کسی بگم  امروز دیدم خواهر شوهرم ک خونشون هم ی شهر دیگ بود  بدون اینکه کسی بهش بگه اومده کل اشپزخونه کابینتها رو خااالی کرده همه رو شسته حتی موکت و پتوها رو هم با خودش برد بشوره کلی مواد شوینده هم خودش خریده بود کل دسشویی حمومو تمییز کرده اصلا خودم شاخ دراوردم از این همه خوبی حتی نزاشت دست بزنم  هر کاری هم کردم غذا نخورد بخدا خواهر ادم هم همچین کارایی برا ادم نمیکنه انشالا هر چی ک از خدا میخواد بهش بده  امیدوارم بتونم جبران کنم انشالا همه خانما همچین خواهرشوهرایی نصیبشون شه🫠😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ازش خواسته

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
الان میان میگن خواب دیدی خیره😂

اره والا🤣

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

😐😐😐باور نمیکنم

متاسفانه یه بی شخصیت دهن پاره میشناسم که جد وآباد فامیلای شوهر رو آورده جلو چشمشون بازم مادرشوهره دست بقیه رو میگیره می‌بره که تو خونه تکونی خانم کمکش کنن😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️