پریروز بود همینجا هم تاپیک گذاشتم ک خیییلی حالم بده و از دردهای شدیدی ک دارم ارزوم بود یکی بود میومد کمکم دوست ندذشتم به کسی بگم امروز دیدم خواهر شوهرم ک خونشون هم ی شهر دیگ بود بدون اینکه کسی بهش بگه اومده کل اشپزخونه کابینتها رو خااالی کرده همه رو شسته حتی موکت و پتوها رو هم با خودش برد بشوره کلی مواد شوینده هم خودش خریده بود کل دسشویی حمومو تمییز کرده اصلا خودم شاخ دراوردم از این همه خوبی حتی نزاشت دست بزنم هر کاری هم کردم غذا نخورد بخدا خواهر ادم هم همچین کارایی برا ادم نمیکنه انشالا هر چی ک از خدا میخواد بهش بده امیدوارم بتونم جبران کنم انشالا همه خانما همچین خواهرشوهرایی نصیبشون شه🫠😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
خدا حفظشون کنه و انشالله همیشه مهر و محبت بینتون باشه
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اخه نیست شوهرم چندین ماهه بهش حقوق ندادن من حتی النگومو فروختم هزینه ها زیاده شاید برا همین هر وقت میان خونه اصلا نمیزاره غذا درست کنم نمیدونم خودشون وضعشون خییلی بهتره
شما هم واسه زایمان ایشون یا جشن بچه هاش در آینده جبران کنید💐
انشالا سال دیگ هروسی دخترشه انشالا بتونم جبران کنم من ک اگ زن حامله دور اطرافم ببینم صدرصد نیاز به کمک داشته باشه حتما کمک میکنم چون خودم به معنای واقعی زجر کشیدم ویار شدید داشتم