2777
2789
عنوان

ناخن ندارم

67 بازدید | 8 پست

بچه ها من خودم ناخن هام سفت نیست  همش میشکنن یعنی نمیتونم بلندشون کنم

رفتم کاشت زدم یکماه قبل الان دوباره نوبت ترمیمه 

بنظرتون ترمیم کنم یا اصلا کلا نزنم؟

لباسشویی نداریم با دست میشورم لباس اینام کنده میشن بعضیاشون 

حالا موندم برم ترمیم کنم یا ن کیا کاشت دارن اینحا؟

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

پول کاشتو جمع کن لباسشویی بخر خو

یعنی ناخنام واجب نیست؟

پول دار نیستم تا اون حدی ک بخوام جمع کنم بشه لباسشویی 

همینم ار مامانم میگیرم چون نامزدم پول نداره فعلا 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل با دستکش لباسارو بشور اینجوری هم پوستت خراب میشه هم ناخنی رو دستت نمیمونه حالا چ کاشت چ ناخنای ...

چشم عزیزم 

دستام کوچیکه دستکشا هم ک بزرگن واسع همین هیچوقت سمتش نرفتم گفتم سخته با دستکش چیزی شستن

چشم عزیزم دستام کوچیکه دستکشا هم ک بزرگن واسع همین هیچوقت سمتش نرفتم گفتم سخته با دستکش چیزی شستن

سایز اسمال بگیر گلم 

انشاالله زودتر خدا برات بسازه بتونی لباسشویی بخری 🤲😘

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
سایز اسمال بگیر گلم انشاالله زودتر خدا برات بسازه بتونی لباسشویی بخری 🤲😘

قربونت برم خدا از دهنت بشنوه💋♥️