2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین در بارداری اول

390 بازدید | 33 پست

سلام وقت بخیر

بعد از توقف رشد جنین در بارداری اول 

و سقط باید چه آزمایش هایی بدیم؟یه سری آزمایش های انعقادی و اینا میگن هست باید انجام بدیم؟

و به نظرتون علت توقف رشد و تشکیل نشدن قلب در بارداری اول چی می‌تونه باشه؟

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته بودی؟زیر نظر دکتر باشی برات بهتره هرآزمایشی هم نیاز باشه برات مینویسه و راهنماییت میکنه

هفته پیش دکترم فرستادم سونو شش هفته و صفر روزم بود گفت ضربان قلب رو نمی‌شونم برو یه ده روز الی دو هفته دیگه بیا دکترم گفت نه یک هفته دیگه برو این هفته رفتم گفت جنین فقط یک روز رشد کرده و شش هفته و یک روزنه

پزشکم رو عوض کردم چون اصلا اهمیت نمیده به حرفام زیر نظر یه پزشک بهتر رفتم یک هفته بهم فرصت داده برای آزمایش و سونو مجدد اگه امیدی نباشه زیر نظر همین پزشک جدید سقط کنم و ادامه درمان بدم😭😭😭😭

عزیزم بار اول طبیعیه احتمالا بعد از سقط دوم بررسی میکنن..حالا شما احتمال زیاد بارداری بعدیتون موفقه

توروخدا راست میگی؟میگن معمولا تو بارداری اول زیاد اتفاق نیفته نه شب دارم نه روز همش کارم گریه شده نمیدونم روزه یا شب رو زمینم یا هوا

زیر 3 ماه و بار اول احتیاجی نیست 

کسایی که چند بار براشون تکرار میشه ازمایش میدن

جنینی قلبش تشکیل نمیشه مشکل ژنتیکی داشته ک بارداری اول زیاد رخ میده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

باید پیگیری کنی ببینی مشکلات ژنتیکی بوده یا ن دوباره اقدام به بارداری کنی

اره حتما به پزشکم میگم که آزمایش های لازم رو بنویسه 

هفته پیش دکترم فرستادم سونو شش هفته و صفر روزم بود گفت ضربان قلب رو نمی‌شونم برو یه ده روز الی دو هف ...

نگران نباش 

بهتر شد ک دکترتو عوض کردی بنظرم یکم صبر کن دوباره سونو بده ازمایش بده ببین بتات رشد میکنه یا ن نگران نباش 

زیر 3 ماه و بار اول احتیاجی نیست کسایی که چند بار براشون تکرار میشه ازمایش میدنجنینی قلبش تشکیل نمیش ...

بارداری اولمه و شش هفتم بود 😔😔😔

هفته پیش دکترم فرستادم سونو شش هفته و صفر روزم بود گفت ضربان قلب رو نمی‌شونم برو یه ده روز الی دو هف ...

عزیزم بارداری اولش اصلا کاری از پزشک بر نمیاد 

اخرا میشه کاری کرد ولی تا قلب تشکیل نشه هیچ کاری نمیشه کرد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نگران نباش بهتر شد ک دکترتو عوض کردی بنظرم یکم صبر کن دوباره سونو بده ازمایش بده ببین بتات رشد میکنه ...

اره هم برام سونو نوشته هم تیتر بتا گفته یک هفته دیگه تکرار کن

بارداری اولمه و شش هفتم بود 😔😔😔

فکرش نکن منم یه بار اینجوری سقط داشتم 

اصلا چیز مهمی نیست 

عزیزم بارداری اولش اصلا کاری از پزشک بر نمیاد اخرا میشه کاری کرد ولی تا قلب تشکیل نشه هیچ کاری نمیشه ...

و اینکه من اصلا درد و لکه بینی ندارم میگن ممکنه سقط فراموش شده باشه؟