2777
2789
عنوان

چجوری مادر شادی باشم ⁉️

85 بازدید | 11 پست

خودمو با کار خفه میکنم 

حس میکنم مادر خوب و شادی نیستم و دارم در حق دخترم ظلم میکنم کمی هم وسواس دارم موقعی ک خونم همش در حال تمیزکاری ام 

عذاب وجدان میگیرم😔

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

همون وسواس رو باید درمان کنی. مشاوره و روان پزشک. هم دارودرمانی داره وسواس و هم جلسات مشاوره کمک می کنه. وسواس که با اضطراب خیلی پیوند نزدیک داره باعث می شه تو همیشه مثل یه ماهیچه منقبض باشی. انگار همیشه دنبالت کردند. هیچ وقت رها و ریلکس نباشی.

غیر از کار ریشه ای که بالا گفتم یه کار کوچولو می گم که در کوتاه مدت کمک می کنه. با دخترت زیاد برید بیرون. قدم بزنید. زمین بازی برید. توپ ببرید یه گوشه بازی کنید. بگذار توی محیط خونه نباشی که همش به فکر کار خونه باشی. بودن در هوای آزاد به روحیه ی خودت هم کمک می کنه. 

برنامه گنج حضور رو با جدیت یک مدتی دنبال کنید. تا به چشمه ی شادی رونی برسید بعد اونو با دختر و خانوادتون تقسیم کنید. اصلا بزرگترین کمکی که می تونید به خودتون و دختر تون کنید رهایی از من ذهنی هستش

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بودن سخت ترین کاره دنیاس ‌.در هر حالتی بهتون افتخار میکنم که چندین مسئولیت رو دارین پیش میبرین

ممنون عزیزم 

اما چ فایده من ک موفق نیستم توش و همچنین مادر خوبی هم نیستم

برنامه گنج حضور رو با جدیت یک مدتی دنبال کنید. تا به چشمه ی شادی رونی برسید بعد اونو با دختر و خانوا ...

وقت نمیکنم 😔