نورسماء مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 917 عنوان بچه ها ایفون 16 پرومکس یا سامسونگs25اولترا کدومش بهتره 4887 بازدید | 18 پست سامسونگ موقع فروش افت قیمت نداره؟؟؟ یعنی قیمتش نصف نمیشه؟ایفون هم باتریش خالی میشه کدوم بهتره نظر بدین قاضی اصلی خداست💚 1403/12/09 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 15148 تو ایران اولترا بهتره ،آیفون زیاد کارایی نداره برات همیشه آخرش قشنگه ،اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست!
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11700 سامسونگمن میگم زوره خودم پول به آیفون بدمساسگونگ هم مال دوسال پیش a۵۳نو وخوبم هست سالی یکبار گلسش یکبار پارسال عوض کردمیکبار امسال گاردشو یکبار باز گلس جدید انداخنم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
نورسماء مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 917 تو ایران اولترا بهتره ،آیفون زیاد کارایی نداره برات فدااتشم من ایفون دارم الان ولی ایفونو هر سال باید عوض کنی نسخه جدیدش میاد و باتریش زود خالی میشهمن بین s25و ایفون ۱۶ پرومکس موندم کدومموقع فروش s25میترسم قیمتش افت داشته باشه قاضی اصلی خداست💚
نورسماء مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 917 بخاطر رجیستری سامسونگ ایفون ۱۶ پرومکس ریجستر شده قاضی اصلی خداست💚
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 15148 فدااتشم من ایفون دارم الان ولی ایفونو هر سال باید عوض کنی نسخه جدیدش میاد و باتریش زود خالی میشهمن ب ... خوب فکر کن اگر میخوای بفروشی همون آیفون رو بخر ،اگر نمیخوای دیگه بفروشی همون سامسونگ رو بخر همیشه آخرش قشنگه ،اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست!
نورسماء مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 917 من باشم سامسونگ اس ۲۵ الان من موندم کدوو بگیرمموقع فروش نگرانم چون فروشنده بهم گفت موقع فروش اگه ایفون بر فرض ۲۰ میلیون قیمتش پایین تر بشه سامسونگ میشه ۳۵ میلیون....ایفون هم بدیش اینع هر سال وقتی نسخه جدیدش میاد باید عوض بشه قاضی اصلی خداست💚
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11700 آیپد دارم از سال ۹۳که قیمتس ۸۰۰خورده بل کلی برنامه که ریختن کیف وسایلش البته شارژر باهاش بودخلاصه میگن گوشی آیفون فقط بحث دوربینش خوبه هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
نورسماء مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 917 خوب فکر کن اگر میخوای بفروشی همون آیفون رو بخر ،اگر نمیخوای دیگه بفروشی همون سامسونگ رو بخر بالاترین مدل سامسونگ میشخs25درسته؟Zfold6چطوریه؟ قاضی اصلی خداست💚
نورسماء مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 917 آیپد دارم از سال ۹۳که قیمتس ۸۰۰خورده بل کلی برنامه که ریختن کیف وسایلش البته شارژر باهاش بودخلاصه می ... اره افرین الان من ۱۳ پرومکس دارم میخواستم بدم ۱۶ پرومکس بگیرم ایفون باتریش زود خالی میشه بدیش اینه هر سالل هم باید بدی عوض کنی چون مدلای جدید تر میاد قاضی اصلی خداست💚
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3817 سلام عزیزم چه کردی من ایفون ۱۳ داشتم فروختم چون باطریش زود اومد پایین ۱۶خریدم یکماه پیشولی انباکس نکردمدو دلمکه بفروشم برم سامسونگ بگیرم یا ن
نورسماء مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 917 سلام عزیزم چه کردی من ایفون ۱۳ داشتم فروختم چون باطریش زود اومد پایین ۱۶خریدم یکماه پیشولی انباکس نک ... 16پرومکس گرفتی؟ قیمتش چه قدر شدوالا من قیمت گرفتم گفتن بهم عوض کنی بهتره ولی ۱۳ پرومکس بهترراز ۱۶ ساده هست یا اگه میخوای بگیری بهم گفتن پرومکسش رو بگیر منم نگرفتم هنوز قاضی اصلی خداست💚
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3817 16پرومکس گرفتی؟ قیمتش چه قدر شدوالا من قیمت گرفتم گفتن بهم عوض کنی بهتره ولی ۱۳ پرومکس بهترراز ۱۶ سا ... نه ۱۶ نرمال گرفتم ولی انباکس نکردم شاید سامسونگ گرفتم نمیدونم