2777
2789
عنوان

کاش دستم بشکنه بهش پیام ندم

178 بازدید | 10 پست

اومدم قهر خونه پدرم

بعد مامانم اونقد حرف میزنه که ک.صشعرای گذشته رو تکرار و یاداوری میکنه ک‌ آره ما بهت گفتیمو فلان و بهمان

منم حرصی میشم ب شوهرم پیام میدم میگم بیا طلاق بده و اینا

مادرش خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون 

منم کفری شدم اومدم خونه پدرم

بعد جالبش اینجاست زنگ‌میزنه ب فک‌ و فامیل من هم پشت سرم گوه میخوره هم میگ‌بگین برگرده

منم ب شوهرم گفتم با حرفایی ک‌مادرت زده عمرا برگردم

چجوری خودمو کنترل کنم پیام‌ندم بهشششش

اعصابم ب شدت ضعیفه 

زود پاچه میگیرم‌و قاطی میکنم 

مامانمم از یطرف عصبیم‌میکنه 

خدا ذلیل کنه مادرشوووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا برگردیم خونمونمنم گفتم من بچه ننه نمیخامب درد خونوادت میخوری نه منبرو پیش ننت

خوب بعد فقط همینو میگه؟ببین برگرد به نظرم شاخه مادرشوهرتو بشکون هدفش بهم ریختن زندگیتونه ..ولی شوهرتو ادب کن یاد بگیره مادرای فتنه گر فقط پسراشونو میخوان برای کلفتیشون زنشونو طلاق بده بشینن وردل ننه شون بگن این چکار اون چکار کرد ..

خوب بعد فقط همینو میگه؟ببین برگرد به نظرم شاخه مادرشوهرتو بشکون هدفش بهم ریختن زندگیتونه ..ولی شوهرت ...

ب جهنم زندگی‌پسرش از هم بپاشه

عالم و ادم میدونن کار‌اونه

نده بابا همچین پایامایی رو مدرک میشه براش فردا روزی میره حق تمکین میگیره 

مهریتو بزار اجرا بزا تحت فشار قرار بگیره

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.