2777
2789
عنوان

همسرم دو تا گوشی داره بعد

743 بازدید | 38 پست

همیشه به من میگه اون یکی گوشیمو چک نکن و نگا نکن و...

الانم داشت گوشی نگاه می‌کرد من رفتم سریع قائم کرد منم هر چی سعی کردم ببینم نذاشت و گفت چرت و پرت میاره گوشیم و این حرفا...

الانم اصلا نمیدونم قهر کنم؟هیچی نگم؟چیکار کنم...

تو توئیتر میشه پیام داد؟

سابقه خیانت داشته برا همون رفتم تو فکر...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگردش مگه چی تو گوشیشه که نمیزاره؟

میگه یه وقت چیزی میبینی ناراحت میشی چون میدونه چک میکنم مطمئنم قائم میکنه حالا کجا نمیدونم 

مچشو بگیر شما یچیزی مشکلی نداشته باشه قایمش میکنی؟

نه

حوصله دعوا هم ندارم نمیدونم چکار‌کنم

بگو حداقل جنم داشته باش یجوری قایم کن نفهمم من دور از جون شاخ که ندارم

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

وقتی حوصله نداری کنکاش نکن

اقا میدونی حرف من چیه؟

هر کثافت کاری میخواد بکنه اما دروغ نگه قائم نکنه

من حق دارم تصمیم بگیرم با همچین مردی زندگی کنم یا نه

نه که هر روز جنگ داشته باشم

بگو حداقل جنم داشته باش یجوری قایم کن نفهمم من دور از جون شاخ که ندارم

از کجا بفهمم چیکار میکنه همه مغزم درگیر کاراشه

از کجا بفهمم چیکار میکنه همه مغزم درگیر کاراشه

نمیشه حموم رفتنی یا دستشویی رفتنی بگردی پیدا کنی گدشیشو؟

چی بگم والا

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

اقا میدونی حرف من چیه؟هر کثافت کاری میخواد بکنه اما دروغ نگه قائم نکنهمن حق دارم تصمیم بگیرم با همچی ...

بلاخره گلم شما میدونی در گذشته اینکار کرده و ایشونم میگه دست به گوشیم نزن یعنی نمی‌خوام ببینی و دلخوری دوباره پیش بیاد 

میدونه تحت هر شرایطی هستی ولی اونم حوصله دعوا دوباره نداره 

نمیشه حموم رفتنی یا دستشویی رفتنی بگردی پیدا کنی گدشیشو؟چی بگم والا

رمز اش رو دارم

اما نمیتونم پیدا کنم

چون یه بار مچ اش رو گرفتم الان زرنگ شده.نمیدونم کجا چیکار میکنه

بیشتر مردا همون هستن حتما یه چیزی هست نمی زاره نگاه کنی.بگو چرت پرت بیاره مگه چی میشه .طوری میگن چرت پرت میاره انگار دختر مجردیم یا چیزی نمی دونیم.اگه حوصله دعوانداری پس بساز