2777
2789
عنوان

همسرم دو تا گوشی داره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 38 پست
بسپار به دست خدا،اگه خیانت کنه یروزی رو میشه،ماه پشت ابر نمیمونه

آخه میدونی اگه میخام تو ۳۰ سالگی این زندگیو خراب کنم چرا الان نکنم؟؟؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره گولت میزنه

از اعتمادت سواستفاده میکنه

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

کنکاش نکن دیگه.. همون چیزایی که دوست نداری توش هست.. شوهرمنم داشت مثلا من تمیدونستم.. جا گذاشت منم.. دیدم داخلش بیست تا مخاطب داره نوزده تاش زنه.. انداختم اشغالی 

اینقدر پاپیچم شد.. کجاست گوشیم گفتم کدوم گوشی همینکه دستته خب دستته دیگه.... خیلی پیگیر شد.. من انکار کردم.. دیگه بعد یه مدت انداختم اشغالی.. پیگیر نشو.. 

رمز اش رو دارماما نمیتونم پیدا کنمچون یه بار مچ اش رو گرفتم الان زرنگ شده.نمیدونم کجا چیکار میکنه

بهش بگو با این مخفی کاری ها فکر میکنی من متوجه نمیشم ناراحت نمیشم از قصا با این رفتار مشخصه یه کاری میکنی دیگه 😐😐من بخاطر نی نی سایت اکثرا دوست ندارم شوهرم به گوشیم دست بزنه مخالف اومدنم هست ولی اگه مخفی کنم شک میکنه مثلا چرا نمیدم بهش  در حالی که چیری ندارم ها ولی همین که آدم مخفی کنه طرف بیشتر با شک میفته

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره