2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم یجوری گفت ناراحت شدم

3286 بازدید | 119 پست

بچه ها عروسیش هفته دیگه هست با شوهرم رفتیم مفتح خرید 

همه ی مجلسی ها از ۱۵ شروع میشدن به ۳۵با ۴۵ به بالا 

یه لباس پیدا کردم ۷ تومن رنگش مشکی 

رنگی هاش مثلا رنگ ابی و صورتی و اینا.. خیلی داغون بود 

رنگی ها رو‌باید گرون بخری که خوشگلن باشن..

بنظر خودم و همسرم خیلی خوشگله ولی عکسش و فرستادم برای خواهر شوهرم گفت مشکی؟؟

بعد لاب لای حرفاش گفت میتونی یبار دیگه بدوزی متوجه شدم از نظرش لباسم خوب نبوده 

عروسیشم خیلی لاکچریه و‌ایناست

الان انقد دودلم که بپوشم یا نه🥲

خدای رنگین کمان🕊️

مهم تویی چکار به اون که ازش نظر می پرسی؟؟

به اون باشه که همه باید برن لباس از طلا بپوشن 😒

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی‌از کسی نظر میخوای باید انتظار شنیدن هرنوع نظری باشی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا باید خواهرشورت برای لباست نظر بده؟ مگه برای لباس عروس نظرت را میپرسه؟ و چرا ازش پرسیدی!!!

اگه بهش میگفتی این لباس ۴۰ تومن خریدم و کلی گشتم حتما به به گفتنش به راه بود. اولین باره مورد شما را میبینم که اینقدر دخالت بقیه روی حتی لباساش هم هست.

مهم تویی چکار به اون که ازش نظر می پرسی؟؟به اون باشه که همه باید برن لباس از طلا بپوشن 😒

واقعا اشتباه کردم پرسیدم 

نباید میپرسیدم 

عشقم تو عروسی خواهرشوهرت مشکی بپوشی بنظرت ضایع هست

خدای رنگین کمان🕊️

به اون چه ربطی داره لباس شی مشکیه دیگه اصلا چرانشونش دادی اتفاقا مشکی قشنگ هست ول کن بابا

واقعا مشکی خوبه؟ 

انقد رفته رو مخم 

کلی سایت و چرخیدم از همه میپرسم مشکی رنگش بده مگه🥲

خدای رنگین کمان🕊️

واقعا اشتباه کردم پرسیدم نباید میپرسیدم عشقم تو عروسی خواهرشوهرت مشکی بپوشی بنظرت ضایع هست

اصلا ضایع نیست ، بابا درسته مشکیه اما روش کار شده ، مگه نشده؟ 

والا من چند وقت پیش رفتم عروسی جاری عروس مشکی پوشیده بود ، تو موهات رو رنگ کنی ، آرایش کنی و یک شال حریر رنگ دیده بندازی دور شونه ات عالی میشی 😍

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱