2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار خواب دیدم عمه ام یه دیس قدیمی رو شکونده وقتی بیدار شدم همونوعمه ام زنگ زد گفت دایی شون که پیرترین فرد فامیل بوده فوت شده

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بارهااا

من همیشه وقتی قراره ی اتفاقی بیفته برام چن وقت قبلش خواب میبینم و یادم نمیمونه چی بوده زیاد؛ تا وقتی ک اون اتفاقه میفته و تصویراش میاد جلو چشمو میگیره یادم میفته ک برا کدوم خوابه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یبار خواب دیدم عمه ام یه دیس قدیمی رو شکونده وقتی بیدار شدم همونوعمه ام زنگ زد گفت دایی شون که پیرتر ...

وای منم شده دیدم یکی فوت کرده از فامیل بیدار شدم دیدم واقعا فوت شده دوبار شد

سر سومی بیدار شدم خودم صدقه داذم بلا به دور باشه از جوون مردم

من خواب یه اتفاق بد واسه داداشم دیدم دور از جونش تو آمبولانس بود، بعد ده روزش عزیز دل داداشم دخترکوچولوش فرشته شد ..واسه همین از خواب بد خیلی میترسم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بارهااا من همیشه وقتی قراره ی اتفاقی بیفته برام چن وقت قبلش خواب میبینم و یادم نمیمونه چی بوده زیاد ...

من الان بیشتر خوابم یادم مونده از خدا نشونه میخواستم برای کاری نمیدونم الان خوب بود یا بد