2777
2789

ال دی و اورژانسی خوردم

دیروز در حدی که فقط داخل ادرارم باشه دیدم ولی قهوه ای بود فقط یکبارش قرمز روشن

فقطم داخل ادرار ببخشید عذر میخوام اصلا لباس زیرمم کثیف نکرد

زدم اینترنت از علائم هفته اول بارداری هم هست

چیکار کنم😭

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبری نیست یه بیبی بزار

خبری نیست یعنی چی از کدوم خبری نیست😭

اینقدر میترسم که جرئت نمیکنم بیبی بزنم😭

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

بخاطر قرصه احتمالا صبر کن باز نشدی بی‌بی چک بزن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

منم همینطور بودم و باردار بودم

خاک به سرم نگو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قرص اورژانسی بخوری که دیگه باردار نمیشی

یه بی بی چک بزن دیگه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بخاطر قرصه احتمالا صبر کن باز نشدی بی‌بی چک بزن

چقدر صبر کنم تا مطمئن بشم از چیه؟

چقدر بعد از رابطه بیبی بزنم تا نتیجه دقیق باشه؟

منم همینطور بودم و باردار بودم

والا مامان منم از پریودی قبلیش قرص اورژانسی خورده تا الان ک من پریودم اون خونریزی داره خودش میگ .. لکه بینیه یا بعضی وقتا خونریزی خیلی خیلی کم داره ی روزم پاکه رفت ازمایش داد تا ببینیم چیه

قرص اورژانسی بخوری که دیگه باردار نمیشییه بی بی چک بزن دیگه

چون خرم بار اولم بود بروشور داخل جعبه رو نخوندم

باید هر دوتا قرص رو باهم مصرف میکردم ولی یکیشو مصرف کردم

دارم از استرس میمیرم😭

چند وقت بعد رابطه نتیجه بی بی چک دقیقه؟

شاید عفونت ادراریه ولی منم ۲۶ام تا سه روز لکه بینی داشتم بعدش باید یکم پریود میشدم ولی نشدم فک کردم ...

دعا کن برام هر کوفتیه بارداری نباشه😭😭

عقدم😭😭😭

خو پس نگران نباش کاری نکرده باشی نمیشه منم اوایل مثل تو بودم😅 نگران نباش گلم تازه قرصم ک خوردی با قرص احتمالش خیلی خیلی کمه

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘