2777
2789

زنگ بزن یکی از مشاوره های اسنپ روانشناسی ازش کمک بگیر من یبار زنگ زدم خیلی آرومم کرد حرفایی ک میزد برای بقیه ساده باشه ولی برای من تو اون موقع که بهم ریخته بودم کمک کرد کار اشتباهی نکنم اگر خواستی بهت میگم کدومشون بهتره و اینکه اگر بار اولت هست نیم ساعت فقط ۸۰ تومن میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن یکی از مشاوره های اسنپ روانشناسی ازش کمک بگیر من یبار زنگ زدم خیلی آرومم کرد حرفایی ک میزد ب ...

با مشاوره حرف زدم هیچ مشکلی رو حل نکرد همسرم دیگه به زندگیمون امید نداره میگه برو نمیخوامت🙂

با مشاوره حرف زدم هیچ مشکلی رو حل نکرد همسرم دیگه به زندگیمون امید نداره میگه برو نمیخوامت🙂

پس باهاش کنار بیا اگر اینطوریه بهش بگو مهریتو بده و بعدش برو چرا بسوزی پای کسی ک دوستت نداره؟ طبیعت زن چیزی هست که باید حتما بهش عشق ورزیده بشه معشوقه باشه من تو زندگی مشترکم خیلی مشکل دارم خیلی وقتا حس میکنم آخرشه ولی تنها چیزی که منو نگه میداره اینه که شوهرم میگه دوستت دارم اگر یه روز منو نخواد این زندگی رو تحمل نمیکنم