2777
2789
عنوان

خانواده بد

43 بازدید | 5 پست

بخدا از دستشون خسته شدم بابام یه حرفایی میزنه که هیچکس به دخترش نمیگه 

مامانم هم اصلا انگار نه انگار نه محبتی نه ....

همش کارش همینه میخانه بلند میشه غذا میپزه میره تو گوشی دوباره میخانه احساس میکنم از دست کارای بابام افسرده شده چون کم اذیتش نکرده چند بار هم یادمه وقتی بچه بودم بابام مامانمو کلی میزد 

چون بابام نتونست با اتفاقای گذشته و خانوادش کنار بیاد سر ماها خالی میکنه 

واقعا خسته شدم 😭😭😭

بهش میگم برو مشاور ولی ....

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

می خوابه اشتباه تایپ شد 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با مامانت صحبت نمکنی

صحبت میکنم ولی بنده خدا معلومه افسرده شده خودم میفهمم از دست کارای بابام و خانوادشه

فکر میکنی همه زندگی مثل رمان و فیلمه؟ 

منم بابام حرفای سنگین میزنه بهم 

کلا چیزی به نام محبت بین بابا و مامانم ندیدم 

اما تو باید انقد رشد عقلی داشته باشی که به جای اینکه این چیزا برات تبدیل به عقده بشن و وقتی هم بزرگ شدی عقده هاتو پشت نقاب (مشکلات کودکی، ریشه در کودکی) قایم کنی، به جای اینکارا از رفتاراشون درس بگیری، یادت باشه مسیر زندگی تو با پدر مادرت یکی نیس، باید پیشرفت کنی، تا به یه جایی برسی که ادمی بیاد تو زندگیت که همه این کمبود های الانت رو جبران کنه، یعنی باید تو به دنیا نشون بدی که لایق محبت و عشق و توجه هستی، نه اینکه هی این چیزا رو برای خودت تبدیل به ضعف کنی و یه هویتی برا خودت بسازی که آره من لایق محبت و توجه نیستم 

فکر میکنی همه زندگی مثل رمان و فیلمه؟ منم بابام حرفای سنگین میزنه بهم کلا چیزی به نام محبت بین بابا ...

اره به نظر خودم هم همینطوره 

ولی قبول داری محبت شوهر یا هرکس دیگه جای محبت مادرو نمیگیره البته منظورم این نیست که دیگه همچی تموم شده 

من خودم میرم کلاس های مختلف درسامم خوبه رشته ای که دوست داشتمو رفتم و سعی میکنم اخلاق خوبی رو داشته باشم و لی هرچند وقت یه بار دلم میگیره 🥲🥹🥹🥹🥹

نمیدونم چرا ؟