2777
2789

اگه یکی یه بازه ای باهاتون بد رفتار کرده باشه و مسخرتون کرده باشه به ارتباط تون باهاش ادامه میدید؟ 

منظورم ادمای نزدیک زندگی هستن مثل خانواده و فامیل

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مسلما نه خیلی بدم میاد کسی آرامشم رو ازم بگیر سعی میکنم از آدمای سمی زندگیم فاصله بگیرم و رابطم رو باهاشون به حداقل برسونم یا اصلا دیگه قطع ارتباط کنیم

اشک شو،اما نه تو غم.

شاید آشتی کنم اما اعتماد هررررررگززززز

مثلا داداشم همیشه بهم حس بد میده و خودشو ازم بالاتر میبینه و بهم احساس پوچی میده 

هی خوبی هاشو بهم یاد آوری میکنه و میگه هی تو اینطور نیستی تو اینو بلد نیستی حتی جلو بقیه و خانواده و فامیل هم خیلی وقتا ابرومو برده 

دانشجوعه و ۴ سال ازم بزرگ تره 

الان چون داداشمه باید خوب باهاش رفتار کنم

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

خب مسلما نه خیلی بدم میاد کسی آرامشم رو ازم بگیر سعی میکنم از آدمای سمی زندگیم فاصله بگیرم و رابطم ر ...

حتی اگه پدر و مادر و داداش باشن؟

چون من همیشه احساس تنهایی و پوچی میکردم از بچگی 

و دلیل اینکه بی احساس هستم و از چیزی لذت نمیبرم هم رفتار های اونا هست و همش هم میگن چرا اینطوری هستی؟چرا بلد نیستی حرف بزنی چرا انقدر کم دوست داری ؟ چرا چاقی ؟ چرا جدی نیستی؟چرا اجتماعی نیستی؟

من توانایی اینو دارم که خودم یک شهر دیگه شاید بعد ها هم یه کشور دیگه خودم تنها زندگی کنم و کارکنم و درس بخونم و مستقل باشم و زندگی کنم 

ولی بعد برچسب غیر اجتماعی و عجیب بودن میزنن بهم در صورتی که من فقط میخوام از همه ادمایی که بهم حس بد و بی ارزشی بدن فاصله بگیرم 

حتی اگه پدر و مادر و داداش باشن؟چون من همیشه احساس تنهایی و پوچی میکردم از بچگی و دلیل اینکه بی احسا ...

اره حتی اگه اونا باشن اگه فک میکنی باعث شدن آرامشت از بین بره سعی کن بیشتر تایمت رو بیرون از خونه بگذرونی برو سرکار باشگاه کلاس زبان نقاشی درگیر شو که باهاشون ارتباط نداشته باشی زیاد از اتاقت هم زیاد نرو بیرون سعی کن با دوستات وقت بگذرونی برو کافه سینما پارک خرید

بعد هم بگو من همینم که هستم از اولش اینجوری بزرگ شدم نمیتونم که بخاطر شما خود واقعیم رو تغییر بدم شما نمیتونید باهام کنار بیاید مشکل خودتونه

اشک شو،اما نه تو غم.

اره حتی اگه اونا باشن اگه فک میکنی باعث شدن آرامشت از بین بره سعی کن بیشتر تایمت رو بیرون از خونه بگ ...

همین کار ها رو میکنم ولی میگن چرا انقدر غیر اجتماعی هستی چرا اینطوری هستی 

در صورتی که من با ارتباطات مشکلی ندارم 

چرا باید برم تو مهمونی هایی که بهم احساس بد میدن ؟

همین کار ها رو میکنم ولی میگن چرا انقدر غیر اجتماعی هستی چرا اینطوری هستی در صورتی که من با ارتباطات ...

عزیزم فکر میکنم درکت نمیکنن بگو من غیراجتماعی نیستم از ارتباط با یه مشت تازه به دوران رسیده حال نمیکنم البته منم اکثر مهمونیا دوس ندارم برم ولی چون دوس ندارم تنها خونه بمونم میرم سعی میکنم زیاد ارتباط نگیرم توهم برو خودت رو با گوشی یا کسی که باهاش راحت تری سرگرم کن

اشک شو،اما نه تو غم.

عزیزم فکر میکنم درکت نمیکنن بگو من غیراجتماعی نیستم از ارتباط با یه مشت تازه به دوران رسیده حال نمیک ...

ناراحت میشن اگه بگم از فامیلاشون خوشم نمیاد 

وقتی تو همچین جو هایی میرم تا یه هفته ناراحتم چون جلو چشمت به کسایی که از تو بهترن اهمیت میدن و بهت نگاه هم نمیکنن و واقعا تو خونه تنها و بیکار بمونم بازم هم خوشحال ترم تا رفتن توی همچین جو ها

ناراحت میشن اگه بگم از فامیلاشون خوشم نمیاد وقتی تو همچین جو هایی میرم تا یه هفته ناراحتم چون جلو چش ...

الهی عزیزدلم اونا از تو بهتر نیستن هرکسی به اندازه ی خودش خوبه شاید تو داخل یه چیزایی خوبی که اونا نیستن و برعکس زیاد سخت نگیر به رفتاراشون اهمیت نده اصلا

اشک شو،اما نه تو غم.