شاغل هستم بعد خونم ۱۷۰ متر هست دو سال هست تمیز کاری اصولی نکردم پارسال مادربزرگم فوت شد عید نداشتیم امسال مجبورم تمیز کنم سه تا خوابن جا سوزن انداختن ندارن کاشی و کابینتهای آشپزخونم چرب و کثیف هستن خیلی فرشامم قرار هست بدم بیرون امروز زنگ زدم به شرکت خدماتی اومد بازدید گفت حداقل سه تا کارگر میخوا برا یک روز تا جمع بشه میشه ۵ تومان با پورسانت شرکت و مایع شوینده فرشامم و گلیم هامم و پتو و پرده هم حساب کردم ۳ تومان همه میشن ۷۵۰۰ شوهرم میگه هزار تومان نمیدم خودت بده وظیفه خودت بوده تنبلی کردی مجبورم خودم بدم
این پول و بده چون شاغلی واقعا نمیتونی خودت تمیز کاری بکنی ،ولی دیگه تو خونه چیزی خرج نکن چون وظیفهات نیست.پولت و فقط برا خودت پس انداز کن.
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
منکه امروز بلخره بعد این همه گشتن یکی پیدا کردم بیاد روزی یه تومن میگیره صبح تا عصر فک کنم دو روز بیاد تموم بشه
تا با خانمه هماهنک کردم زنگ زدم قالیشویی بیاد قالیارو ببره که گفت لوله هامون ترکیده سه چار روز کارگاه تعطیله 😐وقتی هم خودم میخوام کاری کنم کائنات نمیزاره
من که هرخونه ای رفتم خودم تمیز کردم روزی یه اتاق ..چون به جیب شوهرم نگاه کردم ..یه خونه همین امسال رفتیم تازه ساخت بود از ساعت ۷ شب شروع کردیم ۱۲ شب تموم شد البته شوهرمم کمک کرد .حالا شما که خونه تکونی من تازه به این خونه اسباب کشی میکردم همه جاش باید شسته میشد پر کج بود ... عید به شوهرت بگو کمکت کنه ...اگه پول نمیده خودت وضعت خوبه کارگر بگیر😁
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.