2777
2789
عنوان

خانوما خونه تکونی عیدم سه تا کارگر میخوا و هزینه زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 86 پست
درست متوجه نشدم چی نوشتی ولی شوهرم هرچی بخوام برام مهیا میکنه.به این فکر میکنم خودم برم سرکار بعد هم ...

انگار شما واسه اینکه کسی خرج تون رو بده ازدواج کردین

عزیزم مثلا من بیست تومن حقوقم هست به طور مثال، همسر شما مرتب ماهی بیست تومن میده فقط واسه خودت؟ 

جواب اکثر خانم ها نه هست

بابای بچم هست دوستش دارم

اصلا اینایی که گفتی یه سری اصطکاک عادی بین زنو شوهر هست بعضیا دیگه خیلی جو میدن 

عزیزم فصلی یبار کارگر بیار بعدم شما مگه تا 6 سالگی بچه ات پاس شیر نداری؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار شما واسه اینکه کسی خرج تون رو بده ازدواج کردینعزیزم مثلا من بیست تومن حقوقم هست به طور مثال، ه ...

خب وقتی هرچی لازم دارم برام میخره و پولم جدا بهم میده چه کاریه بخوام ازین فکرا کنم.نه برای اینکه کسی خرجمو بده ازدواج نکردم ولی زورم میاد مثل این خانم تمام عمرو وقت و زندگیمو کار کنم بعد شوهر بگه کار میکنی همه خرجا با خودته.چیزی که وظیفه خودشه رو من از جونم مایه بزارم.چجوری مردا همیشه میگن ما کار میکنیم وظیفه زن کارای خونس بعد زنی که کار میکنه بازم وظیفشه کار خونه

خب وقتی هرچی لازم دارم برام میخره و پولم جدا بهم میده چه کاریه بخوام ازین فکرا کنم.نه برای اینکه کسی ...

ایراد از نگاه ماست، خانم ها میخان مدرن باشن برن سر کار ازونور موقع خرج کردن میخان سنتی عمل کنن خرجشون با شوهر باشه

باید تصمیم قطعی گرفت و پاش وایساد بالاخره ما مدرن دوست داریم یا سنتی

انگار شما واسه اینکه کسی خرج تون رو بده ازدواج کردینعزیزم مثلا من بیست تومن حقوقم هست به طور مثال، ه ...

خب چه اشکالی داره شوهر آدم واس آدم خرج کنه اره همسر من پول داشته باشه میده نداشته باشه هم من توقعی ازش ندارم 

ایراد از نگاه ماست، خانم ها میخان مدرن باشن برن سر کار ازونور موقع خرج کردن میخان سنتی عمل کنن خرجشو ...

تصمیم شما تصمیم شماست محترمه 

یکی میتونه تصمیم بگیره هر دو طرف رو داشته باشه که اینم محترمه نمیشه نسخه خودتون رو تحمیل کنید

تصمیم شما تصمیم شماست محترمه یکی میتونه تصمیم بگیره هر دو طرف رو داشته باشه که اینم محترمه نمیشه نسخ ...

تحمیلی در کار نیست اگه شوهر دل بزرگی داشته باشه چه اشکال داره من شاغلم شوهرم داشته باشه ب منم میده 

ولی اگه یه خانم شاغل شوهرش نخاد بده و بگه حالا که شاغلی خرج ات با خودته(که اکثرا هم میگن) خانم نباید اینو برای خودش یه مشکل بزرگ بدونه چون تو دنیای مدرن این یه چیز عادی هست، 

تحمیلی در کار نیست اگه شوهر دل بزرگی داشته باشه چه اشکال داره من شاغلم شوهرم داشته باشه ب منم میده و ...

همین باید و نبایدی که تو کل متنتون هست بوی پیچیدن نسخه واحد میده 

و اینکه تو فرهنگ ایرانی این مشکل بزرگیه تا بوده تو تاریخ ایران مردها برای خانواده و زن و بچه هزینه کردن یه شبه با شعارهای مدرن نباید همه چیزو فراموش کرد زن ایرانی حق داره ناراحت بشه همیشه دیده پدرش هر چی کار کرده آورده ب زن و بچش داده حالا شوهرش  بخواد اینهمه حساب کتاب کنه آزاردهنده است ک البته اونم تصمیم فردی هست که تحمل کنه یا نه 

ولی شخصا اصلا مرد خسیس تو کتم نمیره 

همین باید و نبایدی که تو کل متنتون هست بوی پیچیدن نسخه واحد میده و اینکه تو فرهنگ ایرانی این مشکل بز ...

عزیزم منکه نگفتم بره اینو به شوهرش بگه،یا اگه سوهر پول داد بگه من نمیخام من مدرن هستم، فقط دیدگاه خودشو عوض کنه تا کمتر اذیت بشه و این حس قربانی بودن رو دیگه نداشته باشه، ساده گفتم پیچیده اش نکن

ایراد از نگاه ماست، خانم ها میخان مدرن باشن برن سر کار ازونور موقع خرج کردن میخان سنتی عمل کنن خرجشو ...

این کامنت رو گفتم منم پیچیده نکردم فقط گفتم این نظر شماست و خانمها مقصر نیستن