یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صبحونه رو کامل بخور ناهار حذف کن شامم پنج ساعت زودتر از خواب بخور
فقط ساعت یازده شب سعی کنید خواب باشین تا کبدتون پاکسازی بشه
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
عالیه عالی،ولی من درکنارش شیرینی وچربی هم حذف کردم خیلی سبک وراحت هستم،ایران هس که سه وعده غذاخورذن داره اکثرجاها فقط صبحونه وشام،بعدصبحونه مقوی بخور،نهارگرسنه ات شدمیوه بخور،شام ساعت پنج وشش،به هیچ وجه شب ها میوه نخور،اب هم زیادمصرف کن،من هرروزصبح اکثرا،اب ولرم لیمو دارچین میخورم،صبحونه مقوی،ظهرها چندتا میوه تاشب،شب هم شام مقوی
شاید کمی. محسوس نیست. یه علت دیگش اینه که چون غذا نمیخورم انرژیم پایینه و فعالیتم کم میشه. بعضیام میگن گرسنگی باعث میشه بدن بره تو حالت ذخیره انرژی و وقتی بعد از چند ساعت غذا میخوری سعی کنه حداکثر میزان ذخیره چربی برای قحطی بعدی رو داشته باشه. در کل روش درستی نیست.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.