2777
2789
عنوان

بچه عصبی

5723 بازدید | 23 پست

سلام خانوما برادرزادم یه دخترسه و نیم سالست. زود به زود عصبی میشه وقتی هم عصبی میشه موهای سرشو میکنه.بیشتر وقتاپیش منو مامانم میمونه.زنداداشم با بچه ی ۱۰ ماهش مشغوله و حوصله ی شلوغی های دختر سه و نیم سالشو نداره و بهش آرامش نمیده و هر چقدر میگیم به بزرگه بیشتر توجه کن چون میفهمه اصلا اهمیت نمیده.با بچه مثل بزرگترا رفتار میکنه .کتکش میزنه .بخاطر ظاهر خونش نمیذاره کمترین اسباب بازی رو از کمد دربیاره و بازی کنه .وقتی میخواد کارتون ببینه از خونش میندازه بیرون تا ساعت ۲ ظهر راحت بخوابه  و اونم میاد طبقه بالا پیش مامانم تا مامانم آرومش کنه.متاسفانه زنداداشم واصلا به روحیه بچه اهمیت نمیده  و فوحشهای رکیک به بچه میده.ما هم با زنداداشم خیلی خوبیم تا ارامش داشته باشه و همین آرامشو به برادر و برادرزاده هام انتقال بده ولی همچنان به رفتار بدش با همه ادامه میده.چون تعادل اخلاقی نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من خودم یه بچه 2 سال و نیمه فوق العاده شیطون دارم واقعا بعد از اینکه از سرکار میام از شیطنتش کلافه میشم. حالا فکر کن زندداش شما دو تا بچه داره.دوست منم شرایط زنداداش شما رو داره و بچه بزرگه بیشتر خونه مادرشوهرشه. ولی خب به نظرم باید یه وقتی هم به بزرگه اختصاص بده مثلا کوچیکه رو بزاره پیش شما و با بزرگه بره گردش 

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

بیخود نیست طفلک عصبی شده😐شرایط خونه خیلی رو حالت رفتارای بچه تاثیر گذاره مخصوصا که حالا یه کوچولوی دیگه هم هست...برادر منم وقتی بچه بود یه بحرانی رو داشتیم میگذروندیم و متاسفانه خیلی روش تاثیر گذاشت خیلی باهاش مدارا کردیم تا از پرخاشگری هاش کم شد

با برادرت حرف زدی؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بیخود نیست طفلک عصبی شده😐شرایط خونه خیلی رو حالت رفتارای بچه تاثیر گذاره مخصوصا که حالا یه کوچولوی ...

نه بنده خدا خودش همه چیو میدونه دیگه نمیدونه چیکار کنه حرفی بهش بزنه ۱ هفته دعوا دارن

نمی فهمم بعضی هدفشون از بچه دار شدن چیه؟!!! وقتی کسی خودش حوصله و اعصاب نداره چطور می تونه دو تا بچه کوچیک رو اروم بار بیاره. کتک زدن و عدم توجه به نیازهای عاطفی بچه و فحش های رکیک برای بچه همه نشانگر عدم تعادل روحی زن داداشت هست. شاید خودش هم از افسردگی رنج می بره و باید درمان بشه. این بچه با کلی کمبود و عقده بزرگ می شه و عواقب بعدیش خیلی بدتر خواهد بو.د. کاش می تونستید یه کمک درمانی برای زن داداشت بکنی

نه بنده خدا خودش همه چیو میدونه دیگه نمیدونه چیکار کنه حرفی بهش بزنه ۱ هفته دعوا دارن

شاید زن داداشتونم نیاز به کمک داشته باشه از نظر افسردگی و اینا..

به نظرم به برادرت پیشنهاد کن دخترشو پیش یه روانشناس کودک ببره مشورت بگیره ازش

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
شاید زن داداشتونم نیاز به کمک داشته باشه از نظر افسردگی و اینا.. به نظرم به برادرت پیشنهاد کن دخترش ...

نه اصلا اینطور نیست حرف هیچکسو قبول نداره خانوادگی یه روش خاصی دارن اصلا به بچه وشوهر نمیرسن وفقط به خواب و خوراک و تمیزی خودشون اهمیت میدن