2777
2789
عنوان

از همسرتون چطور پول میگیرید

279 بازدید | 24 پست

من یه شغل کوچیکی دارم ک درامدش به 8ونیمه. اونم نه ماهی. تقریبا 1وماه و نیم یه بار این مبلغ میاد تو حسابم

بعد حس میکنم شوهرم (عقدیم) تصورش اینه من 20 تومن اینا درامد دارم. 

اصلا هرچی.... گیریم ک واقعا هم داشته باشم. 

یک بار تو این 6ماه عقد نشده برای من پول بزنه. یک بار نشده بگه میری خرید پول لازم نداری؟ واقعا حالم بده. عصبیم از دستش. میریم بیرون واقعا خرج میکنه. خسیس نیس. چیزی بخوام میخره. ولی چطور وظیفش تو این مورد رو نمیدونه؟ سنشم کم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون فکر میکنه خونه پدرتی وظیفه نداره خرجتو بده

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

شاید چون فکر میکنه خونه پدرتی وظیفه نداره خرجتو بده

ببین اخه ادم حساب و کتابی نیس واقعا. 

اصلا این رفتارشو درک نمیکنم. 

حس میکنم خیالش راحته ک من همیشه حسابام پر پوله (ک اصلا نیس). سرهمین زحمت نمیده ب خودش ی بار بگه. نمیدونم چیکارکنم

من رُک بهش میگم ک فلان رفتارت درست نیستباید باهم رک باشین

رکیم تو همه چیز. ولی تو مسائل مالی اصلا من راحت نیستم. مثلا راحتم ک بیرونیم بهش بگم اینو بریم بگیر برام. ولی نمیتونم بگم برام پول بزن

یا خرید دارم.

ببین اخه ادم حساب و کتابی نیس واقعا. اصلا این رفتارشو درک نمیکنم. حس میکنم خیالش راحته ک من همیشه حس ...

باهاش حرف بزن حواسته تو بگو ببین چی تو فکرشه اینجوری اختلاف میفته بینتون 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

رکیم تو همه چیز. ولی تو مسائل مالی اصلا من راحت نیستم. مثلا راحتم ک بیرونیم بهش بگم اینو بریم بگیر ب ...

بهش بگو میخوام برم لباس بخرم پول لازم دارگ

باهاش حرف بزن حواسته تو بگو ببین چی تو فکرشه اینجوری اختلاف میفته بینتون

اصلا یه خشمی ازش دارم سر این موضوع. حس میکنم خیالش راحت شده ک خب خوبه اینم خرجی نداره

اصلا یه خشمی ازش دارم سر این موضوع. حس میکنم خیالش راحت شده ک خب خوبه اینم خرجی نداره

بیشتر سوتفاهما سر همین حرف نزدنه اگه بگی هم راحت میشی هم میتونی واقعیتو ببینی

بهش بگو میخوام برم لباس بخرم پول لازم دارگ

اخه این عین گداییه. 

مم بهش میگم دارم میرم خرید. یعنی کتر سختیه بهم بگه پول نیتز داشتی بگو؟ یا خودش بزنه؟ هرچند اصلا شماره کارت منو نداره!!!