2777
2789
عنوان

مامانم 💔

464 بازدید | 42 پست

بچه ها من با مامانم دعوام شد بعد فحشای خیلی بدی دادم اونم حرفایی میزد که واقعا دل ادمو میشکست منتهی من چون خیلی ادم خنثی ای شدم برام فرق نداره شاید قبلاهم بود خیلی اذیت میشدم ... به هر حال خیلی منم فحشای ناجوری دادما... ناجور میگم ناجور میشنوی خیلی بد بود حدی بعد گوشیمو باز کردم دیدم یه پستی برام باز شد هر کی به والدین فحش بده ملعون خدا و این داستانا خودم که عذاب وجدان گرفته بودم اینو دیدم بدتر شد... بچه ها چیکار کنم از دلش در بیاد؟؟ 

بعد راستی اخر دعوا هم برگشت گفت عاقت میکنم و شیرم حرومت و از این حرفا... 🚶🏻‍♀️ 

حالا بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت کمه ؟

من الان جواب مادرم رو نمیدم 

هر چی هم میگه چیزی نمیگم 

داداشم صداش در میاد جوابش رو میده 😂

ازم طرفداری میکنه 

همونی که میگفت آروم باش کی قراره آروم شی ؟!

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

فعلا صبر کن بعدا عذر خواهی کن

اخه اون دیگه باهام حرف نمیزنه مطمعنم عذر خواهی هم کنم به روش نمیاره یا بعدش کلی حرف میزنه... چی بگم که خوب باشه و اونم به وجد بیاد تا حرف بزنه یا عذر خواهیمو بپذیره لطفا راهنماییم کن تو موقعیت بدی گیر افتادم🚶🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سنت کمه ؟من الان جواب مادرم رو نمیدم هر چی هم میگه چیزی نمیگم داداشم صداش در میاد جوابش رو میده 😂از ...

نه کم نیست 

اخه ببین منم مث ط بودم الان دوساله بهش چیزی نگفتم خودایی اونم مادر بدی نیست خوبه ولی میدونه چی بگم واقعا اذیت شم 

بعد امشب زدم به سیم اخر همه ی اون دو سال یهویی زد بیرون 

بعد واقعا نمیدونم اصلا حرفایی زدم که خودم باورم نمیشد خیلی زشت بود خدایی 💔

واقعا هیچی تو دنیا مثل پدر مادر نیستبراش یه گل یا کادو بگیر بغلش کن ازش معذرت خواهی کن میبخشتت

ببین مامانم واقعا قضیش برام فرق داره بابام نه اتفاقا به اونم بد فوحش دادم نمیدونم واقعا از خودم توقع نداشتم یه حرفایی زدم واقعا بد بود به جفتشونم هر کدوم جدا تو بازه های زمانی جدا ولی من به خاطر مامانم خیلی غذاب وجدان دارم برگشت گفت عاقت کردم و شیرم حرومت و این حرفا میدونم دلش شیکست الانم معذرت خواهی کنم مطمعنم به روش نمیاره 🚶🏻‍♀️ میخوام یه چیزی بگم به حرف بیاد  ... 

ارهمامان من اینجور مواقع هیچی نمیگه و معلومه که یهو دلش میشکنهمنم میمیرم از عذاب وجدان نمیتونمم ادام ...

اره دقیقا 

من یه فحشای خیلی وحشتناکی دادمااا انقد پشیمونم میگم ادم اینکارم که من باهاش کردم با دشمنش نمیکنه... 

الان از دست خودم ناراحتم 💔

ارهمامان من اینجور مواقع هیچی نمیگه و معلومه که یهو دلش میشکنهمنم میمیرم از عذاب وجدان نمیتونمم ادام ...

چیکار کنیم بنظرت؟؟  مامان توهم بعد از اون کلا ساکت میشه هر چی بگی چیزی نمیگه؟؟ مامان من که اصلا به روش نمیاره دیگ