2777
2789

بچه ها خیلی درد داره؟؟چهارشنبه نوبت دارم خیلی میترسم اخه خانمه گفت با بی حسی میخوای یا بیهوشی چون یه میلیون گرون تر بود گفتم بی حسی ولی حالا همش میترسم که نکنه خیلی درد داشته باشه😥

من گرفتم اون قدری که فکر میکردم دردش وحشتناک نبود همون جا قبل از شروع بهت آمپول مسکن میزنه من نیم ساعت قبل از اینکه برم یه شیاف دیکلوفناکم گذاشتم واسه من لوله ی چپم تنگ بود داشت سعی میکرد با تزریق محکم بازش کنه واسه همین چندین بار تزریق کرد که خوب اصل درد مال تزریقه من حالت تهوع شدیدی گرفتم وسطاش ولی در کل قابل تحمل بود البته اینم بگم که من تحملم به درد خیلی خیلی زیاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم اون قدری که فکر میکردم دردش وحشتناک نبود همون جا قبل از شروع بهت آمپول مسکن میزنه من نیم سا ...

ممنون عزیزم منم تحمل دردم زیاده ولی خوب شد گفتی قبلش حتما یه مسکنی چیزی میخورم

سلام منم باید برم عکس رنگی جزو بیمه حساب نمیکنن؟؟ شیاف بزاریم قبلش مشکلی نداره؟ مثانه باید خالی باشه ...

سلام عزیزم چرا به من گفت با بیمه تامین اجتماعی یه تومن حدودا بی حسی البته ، شیاف رو نمیدونم ولی دوستان میگن گذاشتن که ، به من نگفت مثانه باید خالی باشه فقط گفت از بعد از پریودت تا موقع عکس رنگی رابطه نداشته باش و از یه روز قبلش هر ۶ ساعت یه سفالکسین ۵۰۰ بخور

سلام عزیزم چرا به من گفت با بیمه تامین اجتماعی یه تومن حدودا بی حسی البته ، شیاف رو نمیدونم ولی دوست ...

مرسی عزیزم من خیلی از دردش میترسم استانه تحمل دردم پایینه فشارمم پایین میترسم غش کنم🫠 خداکنه اونقدر درد نداشته باشه

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️

برا اونایی که بعدا از این تاپیک استفاده میکنن بگم که من تازه از عکس رنگی اومدم تحمل دردم هم بالاس نسبتا قبلش هم دوتا آمپول بی حسی بهم زد و یکی شیاف دیکلوفناک گذاشتم ولی به شدت درد داشت🥺قشنگ اشکم در اومد به خانمه گفتم لوله هام بسته بود که اینقدر درد داشت گفت شاید بسته بوده با فشار مایع باز شده ولی الان لوله ها بازن

سلام عزیزم چرا به من گفت با بیمه تامین اجتماعی یه تومن حدودا بی حسی البته ، شیاف رو نمیدونم ولی دوست ...

درست گفته نباید رابطه داشتی باشی

شیافم بزار

من عکس رنگی گرفتم نه بی حسی زد نه بی هوشی شیافم خودم از دارو خونه گرفتم گذاشتم 

درد داشت ولی باید تحملدکرد

من رگ پام گرفته بود دردش خیلی بد بود نمیتونستم کاری کنم  درد عکس رنگی اصلا یادم رفت

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم