2777
2789

خونه ما نوساز سال اولشه و گچ

شوهرم میگ بخاطر انبساط و انقباض هواست یعنی چون ه.وا گرم میشه یهو یخ میشه نشست میکنه

ولی یه صدایی میده من میترسم

باور میکنید حتی کابینتی ک روش سینک هست هم ترک خورد😐

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

شاید آب زیر خونتون رفته داره نشست میکنه. 

خونه ما چندسال قبل اینطور شد

از سمت خونه همسایه لوله آب سازمان شکسته بود

و آب زیر چند تا ساختمون رفت و خونه ها 

نشست کرد 

اگه ما متوجه نمی‌شدیم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آب زیر خونتون رفته داره نشست میکنه. خونه ما چندسال قبل اینطور شداز سمت خونه همسایه لوله آب سازم ...

خب از کجا متوجه بشیم اخه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
نه عادی نیست

من چند سال هرجا خونه نوساز نشستم وضعشون همینه صدا میدن گچشون ترک میخوره

خب از کجا متوجه بشیم اخه

ما جلوی در آپارتمان خیس بود

زنگ زدیم به سازمان آب

اومدن  زمین رو کندن

دیدن لوله آب سازمان شکسته، 

بایدپارکینگ و همینطور جلوی در خونتون و 

آسفالت نزدیک خونه رو چک کنید