2777
2789
عنوان

پیامک ابلاغیه ثنا خالی کردن حسابمو

797 بازدید | 36 پست

سلام من یکی دو ساعت پیش برام پیامک ابلاغیه ثنا اومد با یه لینک وارد لینک شدم کد ملی و شما تلفن همراه و نام و نام خانوادگیمو دادم ممکنه حساب بانکیمو خالی کنن؟ هیچ شماره حسابی ندادم هیچ اپلیکیشنی هم نصب نکردم فقط شماره ملی و شماره موبایل و اسم و فامیل دادم بعد گف اپلیکیشن نصب کن ک نصب نکردم ولی نگرانم تو رو خدا راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پیامک از سامانه عدل یا عدالت همچین چیزی هست شماره نیست 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگرچه سرشماری ای اومده

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

اون پیامک از سامانه عدل یا عدالت همچین چیزی هست شماره نیست

عدل ایران البته به انگلیسی

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

برنامه خود به خود دانلود میشه رو گوشیت، اگر امنیت گوشی فعال باشه تا اجازه ندی نصب نمیشه 

برو تو قسمت بارگیری ها ببین دانلود شده

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
تو رو خدا نگو اگه حسابمو خالی کنن برام از طرف بانک پیام کسر موجودی میاد؟

اونو نمیدونم    صبح برو بانک خب  بگو بهشون       تو یک حسابت پول داری ؟ یا چندتا ؟

God , I love you❤️