2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😶

179 بازدید | 15 پست

با خواهرشوهر کوچکتر از خودت که اصلاااااا باهات حرف نمیزنه و پیشت نمیشینه چطور باید رفتار کنیم؟

من اصلا بی احترامی نکردم بهش ولی کاراش ناراحتم می کنه....

از خداتم باشه 

شر دور، بلا دور 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا درونگران نمیتونن صمیمی بشن و گرم رفتار کنن 

خواهرشوهر منم تقریبا همینه اکثرا من پیشقدم میشم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

هیچی دیگه چیکارش داری داره یه گوشه زندگیش میکنه

کسی که بهت توجهی نمیکنه تو هم توجه نکن

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بعضیا درونگران نمیتونن صمیمی بشن و گرم رفتار کنن خواهرشوهر منم تقریبا همینه اکثرا من پیشقدم میشم

آخه هر چقدر حرف میزنم حتی نگاهمم نمیکنه بعد سریع میره اتاقش😶

آخه هر چقدر حرف میزنم حتی نگاهمم نمیکنه بعد سریع میره اتاقش😶

خب ولش کن چیکارش داری؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
حتمن بخاطر داداششه حسودیش میاد؟

اخه من کاربش نکردم که...

حتی ب شوهرمم همیشه میگم هوای خواهرتو داشته باش

خودمم براش کلی هدیه و اینا میگیرم

حتی خونشون نمیذارم‌ بلند شه کاری کنه

چ حسودی اخه چ طرز رفتاره