2777
2789
عنوان

چرا هرچی اقدام میکنم باردار نمیشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 55 پست
خداروشکر تو کف نموندی

اره خداروشکر 

حداقل تاپیک خوشبحال متاهلا نزدم

خداروشکر بخاطر فرار از‌خونه بابا ازدواج نکردم

خداروشکر انقد برای پدر مادرم تو هر شرایطی احترام قائل بودم که زندگیم بر وقف مرادمه حسرت زندگیه بقیه رو نمیخورم

حتتتتتما باید بخورید. من تنبلی تخمدان داشتم با قرص ویتامین و تقویت تخمدان همسرم هم ویتامین سی باردار ...

آخه من مشکل تنبلی و اینا ندارم

فقط هموگلوبینم پایین بود و ویتامین دیم که دکترم آوی ففول و ویتامین دی داده بود بهم و هنوزم دارم میخورم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم ارع حتما چرا نشه امید داشته باش قلبم مطمئنم خدا بخاطر قلب پاکتم که شده یه نینی بهت میده🤍 ...

قربونت عزیزم

انشالله❤️

هرچی خیر و صلاح باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خداروشکر حداقل تاپیک خوشبحال متاهلا نزدمخداروشکر بخاطر فرار از‌خونه بابا ازدواج نکردمخداروشکر ان ...

چرا تا کم میارید میرید تاپیک درد دل پیدا می کنید زخم زبون میزنید عرضه دارید جواب بدید هرچند شماهم از این تاپیک ها زدی با خانوادت درگیری و شوهرت آدم حسابت نمی کنه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اگه همچی اوکی هست تنها چیزی که باعث باردار نشدن میشه استرس.‌. درست ماهی که بیخیال شدم باردار شدم

من به شدت آدم مظطرب و استرسی هستم

پس احتمالا از همونه☹️☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم عنوان کردم بعد عروسیدقت کننن بعد عروسیییییییاونجاام کلمه اینکه من مجردم رو نمیبینم که اورده با ...

من عزیز شما نیستم خداروشکر عزیز همچین آدم بی شخصیتی مثل شمانیستم

خب وقت داری حالا حالاها نگران نباش درست میشه ایشالا خدا هم به شما بده هم به من

انشالله خدا دامنتونو با یه نینی خوشگل و سالم سبز کنه❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کم نیاوردم عزیزه دلم اونم زخمه زبون نبودمن فک نمیکنم با خانوادم درگیر باشم شماره چشمات چنده؟؟بنده ...

اگه کم نیاوری نمی رفتی تاپیک درو دلشو زیر رو کنی چیزی پیدا کنی دلشو بشگنی چرا میخوای شات بذارم از حرفت که شوهرت آدم حسابت نمی کنه شما شوهر کردن رو که خیلی جز واجبات تاپیک شلوارتم که خوندم فهمیدم چقد عقب اید فرهنگی