2777
2789
عنوان

اونا که ویدیو یوتوب میبینن یکی رو معرفی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 47 پست

نیما تیکدو

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مخاطب افشار تیک اینا دخترای ۱۳ تا ۱۶ سالن🙏البته خود افشار فقط چون موهاش فره

۳۱سالم هست😐😂

طرفدار ۷۵ساله که مامان بزرگ من هستن چی؟😂

شما اصلا دیدی؟😂😂ربطی به ظاهرشون نداره که 

واقعا فان و باحال هستن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نیما تیکدو

بجز شکرت ویدیو هاش واقعا ویدیو بلنداش‌ یجوریه پشت دوربینه و داره به ریلز های اینستاگرام ری اکت میره فقط چون خیلی پر انرژیه دوستش دارن نمیدونم شاید من اینجوری فکر میکنم

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

۳۱سالم هست😐😂طرفدار ۷۵ساله که مامان بزرگ من هستن چی؟😂شما اصلا دیدی؟😂😂ربطی به ظاهرشون نداره که وا ...

عهه،منظورم موی فر بود فقط مگرنه خودم همه ویدیو هاشونو ۲ ۳ بار بودم 

بجز شکرت ویدیو هاش واقعا ویدیو بلنداش‌ یجوریه پشت دوربینه و داره به ریلز های اینستاگرام ری اکت میره ...

آشمز هم خیلی خوبه 

واییییییییییی لاین بازی دیدی؟ عالیه عالی برو ببین انقدر بانمکن

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

مانیکسافشارتیک علیظتوریسهیل سلبا کلا ولاگ طورهدِ بنیامین عالیهویدیو های قدیمی فیمس حاجی و چالشاش خیل ...

کینگ سلبا یبار به دایرکتم جواب داد😀😀😀😀😀😀😀😀

کینگ سلبا یبار به دایرکتم جواب داد😀😀😀😀😀😀😀😀

منو یه بار مهرداد صدیقیان تو اینستاگرام لایک کرد اصلا عین خر کیف کردم 

بچهها خانوما دوستا (تو نی نی سایت چی میگین به هم )😍 ولاگ درس خوندن هست کسی که خوشگل باشه ولاگاش ؟؟؟

مثل کره ای ها 😌

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳