من هتلش رو نمیدونم ولی خود بیمارستان گاندی دونفر و که میشناسم به دنیا آوردند خیلی خیلی راضی بودند من تعریفش رو هم شنیدم اطلاعاتم در همین حد از جزییات خبر ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم شرایط شمارو ولی اگر لازمه چند روز بمونی توی بیمارستان برو ، وگرنه بیمارستانهای بهترم هستن تو ...
ممنونم عزیزم...راستش دکترم فقط اتیه.عرفان.گاندی و محب کوثر هستش.... عرفان و اتیه هم انگار دور و بر هشت، نه تومن میشه...گفتم اگه تفاوتشون یکی دوتومنه همون گاندی برم...
محب کوثر هم بیمارستان خوبیه ، اگر با ماما سایت آشنا باشی مدیرش خانم اعظم خیابانیه که ماما محب ...
اخه من سزارین هستم....میگن محب فقط زایشگاهه...راستش تو مطب دکترمم خیلی تعریفشو از مریضاش شنیدم میگفتن هم هزینش مناسبه هم خوبه...تو مطب فقط ی نفر بود میخواست بره گاندی...