2777
2789
آره دو سه ماهشه دون خور هست اگه تجربه دارین بگین کی باهامون خوب میشهبچه هام هی دورش میچرخن کلی بهش م ...

الان گازش زیاد آزار دهنده نیست، دست خودتون باشه، نوازشش کنین یه کم بهتر میشه دست بچه ها فعلا ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست جلوش نبر مثلا سیب بیار پوست بکن خودش میاد ازت بگیره باهات خوب میشه یا عاشق تخمه هستن

عاشق بند و کاموا و ایناست

میگیرم جلوش میاد بازی میکنه 

یا توی دستم دونه بریزم میاد میخوره 

اما بخوام نازش کنم حمله میکنه 

عروس هلندی از اینکه از پشت کمرش بگیریش یا بزور بگیری متنفره بدش میاد در عوض عاشق اینه ک انگشت بکشی رو سرش و گردنش دوست داره با چیزای طلایی یا زنجیر مانند بازی کنه مثلا زنجیر های مال پلاک گردنی این استیلا براش بگیر بذار رو زمین باهاش بازی کنه یا انگشتر ، انگشتتو بگیر جلو پاهاش بذار خودش بیاد رو دستت اصلا مجبورش نکن

نمیدونستم الان درست نمیشه یعنی ؟

یه کم زمان بر و باید حوصله به خرج بدین ولی شدنی معمولا ولی چون قبلا نداشتین ممکن قلق هاش را ندونین 

گفتم خودتون یا باباش دست بگیرین یه کم گاز میگیره ولی نوازشش که کنین کم کم بهتر میشه. تخمه مغزکنین بهش بدین، دوست داره

عاشق بند و کاموا و ایناستمیگیرم جلوش میاد بازی میکنه یا توی دستم دونه بریزم میاد میخوره اما بخوام نا ...

بند و کاموا هم بهش نده چند ساعت بیرونه ؟ روزی دو ساعت باید بیرون باشه غذاشو باید فقط در قفس بخوره 

فقط میوه اینا بهش بده

منم گرفنم کاملا از قصد اذیت مبکرد و رو سر بچه ها چند بار پیش اومد دسشویی کنه😐 خود بچع هام راضی شدن ...

🥲🥲🥲

خواستم بچه هام خوشحال کنم 

ولی دائم میگن پس کی باهامون دوست میشه و ناراحتن